ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αρσένι Γιατσένιουκ, Ζαπορίζια, Κίεβο, Κριμαία, Ουκρανία, Πυρηνικό Εργοστάσιο, Σεβαστούπολη,

















































Φοβισμένος Ερντογάν: Το Ισραήλ ενδέχεται να στοχοποιήσει την Τουρκία στο μέλλον
Λιβύη: Το «άκυρο» ανυπόστατο τουρκολυβικό μνημόνιο και οι ενστάσεις για την Κρήτη
Μήνυμα Οτσαλάν: «Ο σοσιαλισμός οφείλει να είναι ο αγώνας για την απελευθέρωση των λαών»
Ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών διαχώρισε τη θέση του από τα κομματικά σχέδια της Καρυστιανού
Ο Μπασάρ αλ Άσαντ μαθαίνει ρωσικά και επιθυμεί να εργαστεί ως οφθαλμίατρος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ατύχημα σε πυρηνικό αντιδραστήρα στην Ανατολική Ουκρανία αποκάλυψε ο Ουκρανός πρωθυπουργός, Αρσένι Γιατσένιουκ, με τα μέχρι στιγμής στοιχεία πάντως να καλύπτουν με ένα πέπλο μυστηρίου την υπόθεση.
Ο αρμόδιος υπουργός Ενέργειας στην Ουκρανία, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο εμφανίστηκε καθησυχαστικός, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει απειλή για τον αντιδραστήρα του πυρηνικού εργοστασίου.
Ωστόσο, το πυρηνικό εργοστάσιο δεν αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, παρά μόνο όταν αργότερα υπήρξαν αναφορές για αυτό της Ζαπορίζια, τότε η είδηση επιβεβαιώθηκε από το το Κίεβο.
Εφόσον ευσταθούν οι πληροφορίες για πυρηνικό ατύχημα στη Ζαπορίζια, αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο πυρηνικό σταθμό της Ευρώπης.
Σύμφωνα με το Interfax το πυρηνικό ατύχημα έλαβε χώρα στον 3ο αντιδραστήρα ισχύος 1.000 mw.
Το πυρηνικό ατύχημα, το οποίο δεν έχει αποσαφηνιστεί πότε θα διορθωθεί, έχει ήδη προκαλέσει διακοπές ρεύματος στην Κριμαία και τη Σεβαστούπολη, τις οποίες ελέγχουν αυτονομιστές, ενώ εκτιμάται ότι θα επιδεινωθεί σημαντικά η ενεργειακή επάρκεια της χώρας.






















































