ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αποκεφαλισμός, Βίντεο, Βρετανία, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μοχάμεντ Εμουάζι, Συρία, Τζιχαντιστές,

















































Φοβισμένος Ερντογάν: Το Ισραήλ ενδέχεται να στοχοποιήσει την Τουρκία στο μέλλον
Λιβύη: Το «άκυρο» ανυπόστατο τουρκολυβικό μνημόνιο και οι ενστάσεις για την Κρήτη
Μήνυμα Οτσαλάν: «Ο σοσιαλισμός οφείλει να είναι ο αγώνας για την απελευθέρωση των λαών»
Ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών διαχώρισε τη θέση του από τα κομματικά σχέδια της Καρυστιανού
Ο Μπασάρ αλ Άσαντ μαθαίνει ρωσικά και επιθυμεί να εργαστεί ως οφθαλμίατρος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Βίντεο ντοκουμέντο από τον φερόμενο ως τζιχαντιστή Τζον, τον αποκεφαλιστή που έχει επιστρατεύσει το Ισλαμικό Κράτος για να σπείρει τον τρόμο σε ολόκληρη την υφήλιο με τους πέντε δημόσιους αποκεφαλισμούς των Αμερικανών και Βρετανών ομήρων, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το αυστραλιανό 9NEWS.
Οι βρετανικές αρχές, όπως έχει διαρρεύσει εδώ και καιρό στο βρετανικό Τύπο εκτιμούν ότι ο τζιχαντιστής Τζον με τη λονδρέζικη προφορά είναι ο πρώην βρετανός Ράπερ Αμπντέλ Μαχέντ Αμπντέλ Μπάρι.
Ο ίδιος, εμφανίζεται σε βίντεο να διακόπτει την ζωντανή σύνδεση του αυστραλιανού δικτύου 9NEWS και να καταφέρεται εναντίον της βρετανικής αστυνομίας δηλώνοντας: «Η αστυνομία προστατεύει την αστυνομία. Δεν προστατεύουν τον κόσμο. Προστατεύουν τους αστυνομικούς».
Σύμφωνα με το Russia Today, το βίντεο είναι από τα αιματηρά επεισόδια του Λονδίνου το 2011, στα οποία έχασαν τη ζωή τους πέντε άνθρωποι και ξέσπασαν μετά το θάνατο του 29χρονου Μάικ Ντάγκαν από πυρά αστυνομικών.
Ο Αμπντέλ Μαχέντ Αμπντέλ Μπάρι εκτιμάται ότι άφησε το Δυτικό Λονδίνο και πήγε στη Συρία το 2013 για να ενταχθεί στο Ισλαμικό Κράτος.
Ένα χρόνο μετά, όπως αναφέρει το Russia Today, ανήρτησε φωτογραφία στο προφίλ του στο Twitter, στην οποία εικονιζόταν ένα αποκεφαλισμένο πτώμα για το οποίο έγραφε: «Χαλαρώνω με τον φιλαράκο μου, ή με ό,τι έχει απομείνει από αυτόν».






















































