ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ντόναλντ Τραμπ, Ουκρανία, Ρωσία,

















































Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ενώνουν στρατούς για να αποτρέψουν την Τουρκία
Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε την Παρασκευή (7/3) ότι θεωρεί «πιο εύκολο» να διαπραγματευτεί με τη Ρωσία παρά με την Ουκρανία, στο πλαίσιο των προσπαθειών για τον τερματισμό του πολέμου, υπογραμμίζοντας ότι εμπιστεύεται τον Βλαντίμιρ Πούτιν.
«Τον πιστεύω» είπε, αναφερόμενος στον Ρώσο πρόεδρο. «Ειλικρινά, θεωρώ πιο δύσκολο να διαπραγματευτώ με την Ουκρανία, η οποία δεν έχει χαρτί στα χέρια της.
»Είναι ίσως ευκολότερη η διαπραγμάτευση με τη Ρωσία», πρόσθεσε.
Ο Αμερικανός πρόεδρος είπε επίσης ότι θέλει να βρεθεί μια διευθέτηση για τον πόλεμο στην Ουκρανία πριν συζητηθούν τυχόν εγγυήσεις ασφαλείας.
Νωρίτερα σήμερα, το Bloomberg -επικαλούμενο πηγές από τη Μόσχα που γνωρίζουν το θέμα- μετέδωσε ότι η Ρωσία είναι πρόθυμη να συζητήσει μια προσωρινή εκεχειρία στην Ουκρανία, υπό την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει πρόοδος προς μια τελική ειρηνευτική συμφωνία.
Η Ρωσία πάντως έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα δεχθεί την παρουσία στρατευμάτων του ΝΑΤΟ στο ουκρανικό έδαφος, απορρίπτοντας την πρόταση των ευρωπαϊκών χωρών να συγκροτηθεί ένας «συνασπισμός των προθύμων» που θα βοηθήσει στην παρακολούθηση οποιασδήποτε ειρηνευτικής συμφωνίας.
Δεν έχει αντίρρηση να αναπτύξουν δυνάμεις στην Ουκρανία χώρες όπως η Κίνα που ήταν ουδέτερες στη σύγκρουση.






















































