ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Νίκος Παππάς για ξυλοδαρμό δημοσιογράφου: «Είχα λάθος αντίδραση, στη δική του δράση-πρόκληση»
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Το «γεωλογικό παράδοξο» των Βερμούδων: Μια αθέατη «σχεδία» κάτω από τον Ωκεανό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την επιβολή δασμών 25% σε όλες τις εισαγωγές από τον Καναδά και το Μεξικό, από την Τρίτη 4 Μαρτίου, ανακοίνωσε ο Ντόναλντ Τραμπ, προσθέτοντας ότι «δεν υπάρχει χώρος» για διαπραγματεύσεις την τελευταία στιγμή.
«Οι δασμοί, ξέρετε, είναι έτοιμοι», είπε ο Τραμπ στο Οβάλ Γραφείο το απόγευμα της Δευτέρας. «Θα τεθούν σε ισχύ αύριο».
Τον περασμένο μήνα, ο Τραμπ εξέδωσε εκτελεστικό διάταγμα με το οποίο επέβαλε πρόσθετους δασμούς 25% σε όλες τις εισαγωγές από τον Καναδά και το Μεξικό, με εξαίρεση το καναδικό πετρέλαιο και τα ενεργειακά προϊόντα, τα οποία θα αντιμετωπίσουν εισφορά 10%.
Ο Καναδάς είναι μακράν ο μεγαλύτερος ξένος προμηθευτής πετρελαίου στις ΗΠΑ, αντιπροσωπεύοντας περίπου το 60% των εισαγωγών του αργού.
Μέρες αργότερα, ανέβαλε την εφαρμογή των δασμών για τις 4 Μαρτίου, μετά από διπλωματικές κινήσεις της τελευταίας στιγμής μεταξύ του Τραμπ και της προέδρου του Μεξικού Claudia Sheinbaum και του Καναδού πρωθυπουργού Justin Trudeau.
Σήμερα, ο Τραμπ είπε ότι οι δασμοί του θα ήταν «πολύ συναρπαστικοί για τις εταιρείες αυτοκινήτων».






















































