ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμερικανικό Κογκρέσο, Ελληνική Ομογένεια, Εξοπλιστικά Προγράμματα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κύπρος,

















































Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ενώνουν στρατούς για να αποτρέψουν την Τουρκία
Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Λευκάδα: 50χρονος κατάπιε «μπαλάκι» με 8 γραμμάρια ηρωίνης για να μη συλληφθεί και πνίγηκε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ηγετικά στελέχη της ομάδας προώθησης ελληνικών θεμάτων (Hellenic Caucus) στο Κογκρέσο των ΗΠΑ κατέθεσαν νομοθετική πρωτοβουλία με στόχο τη μόνιμη άρση του εμπάργκο πώλησης όπλων στην Κυπριακή Δημοκρατία.
Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι η πλήρης εξάλειψη των περιορισμών και αποκλεισμών που αφορούν την παροχή στρατιωτικής βοήθειας και την πώληση αμυντικού εξοπλισμού στην Κύπρο.
Ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ήδη προχωρήσει στην άρση του εμπάργκο, το υφιστάμενο καθεστώς απαιτεί την ετήσια ανανέωσή της.
Αυτή η διαδικασία δημιουργεί δυσκολίες στον μακροπρόθεσμο αμυντικό σχεδιασμό της Κύπρου.
Η νέα νομοθετική πρωτοβουλία επιδιώκει τη μόνιμη άρση του εμπάργκο, γεγονός που αναμένεται να διευκολύνει την απόκτηση αμερικανικών οπλικών συστημάτων από την Κύπρο και να ενισχύσει περαιτέρω τις αμυντικές σχέσεις μεταξύ Ουάσιγκτον και Λευκωσίας.






















































