Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αμερικανικές εκλογές: Ο Τραμπ θέλει τη θανατική ποινή για μετανάστες που σκοτώνουν αμερικανούς πολίτες ή αστυνομικούς

Αμερικανικές εκλογές: Ο Τραμπ θέλει τη θανατική ποινή για μετανάστες που σκοτώνουν αμερικανούς πολίτες ή αστυνομικούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μερικές ώρες προτού ανοίξουν οι κάλπες στις ΗΠΑ, ο ρεπουμπλικάνος υποψήφιος Ντόναλντ Τραμπ κάλεσε να επιβάλλεται η θανατική ποινή σε μετανάστες αν κρίνονται ένοχοι για φόνους αμερικανών υπηκόων ή αστυνομικών.

Σε ομιλία του στην Πίτσμπεργκ ο πρώην πρόεδρος (2017-2021) αναφέρθηκε ξανά στη μαζική εισροή μεταναστών στα νότια σύνορα της χώρας του με το Μεξικό κι απαίτησε την επιβολή της εσχάτης των ποινών σε όσους εξ αυτών κρίνονται ένοχοι για φόνους Αμερικανών.

«Καλώ να επιβάλλεται η θανατική ποινή σε κάθε μετανάστη που σκοτώνει αμερικανό πολίτη ή αστυνομικό», είπε ο 78χρονος στους οπαδούς του.

Ο κ. Τραμπ έβαλε το μεταναστευτικό στην καρδιά της προεκλογικής του εκστρατείας, υποσχόμενος επανειλημμένα πως εάν εκλεγεί θα προχωρήσει σε μαζικές απελάσεις μεταναστών κι ανακινώντας, ενίοτε με εντελώς ψευδείς ισχυρισμούς, όπως αυτός περί Αϊτινών που υποτίθεται «έτρωγαν γάτες και σκύλους» στην πόλη Σπρίνγκφιλντ του Οχάιο, ξενοφοβικά συναισθήματα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣτΕ: Ακύρωσε υπουργική απόφαση που χαρακτηρίζει την Τουρκία ασφαλή χώρα – Τι σημαίνει για το μεταναστευτικό

FT: Ευρωπαϊκό μεσομακροπρόθεσμο σχέδιο για αντικατάσταση των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ

Τραμπ: Προχωράμε στην κατασκευή του F-47 του πρώτου μαχητικού αεροσκάφους έκτης γενιάς

Αλέξης Τσίπρας: Νέα Εθνική πυξίδα – Ισχυρή και αυτοδύναμη Ελλάδα η απάντηση στις ραγδαίες γεωπολιτικές μετατοπίσεις

Ο Τραμπ εξέφρασε θερμές ευχές στους Κούρδους για την Εαρινή Ισημερία (Νεβρόζ)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr