Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πλαστικός χειρουργός υποχρέωνε τη σύντροφό του σε όργια και της έκανε ενέσεις στα μάτια χωρίς αναισθησία

Πλαστικός χειρουργός υποχρέωνε τη σύντροφό του σε όργια και της έκανε ενέσεις στα μάτια χωρίς αναισθησία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σοκάρει η μήνυση μιας γυναίκας εναντίον του 40χρονου πλαστικού χειρουργού Αμάρ Μαχμούντ (Ammar Mahmoud). Στην καταγγελία αναφέρεται ότι ο άνδρας φέρεται να κακοποίησε την πρώην σύντροφό του Μάγια Γουίλοου Σίας (Maya Willow Sias), 25 ετών, μετατρέποντάς τη σε «σκλάβα του σεξ».

Σύμφωνα με τη μήνυση, με την οποία η γυναίκα ζητεί 10 εκατ. δολάρια, ο Μαχμούντ φέρεται να τη χτύπησε τόσο βάναυσα, που της έσπασε την κόγχη του ματιού.

Η Σίας καταγγέλλει ότι ο Μαχμούντ την πήρε κρυφά στο ιατρείο του, Alinea Medical Spa, όπου της έκανε ενέσεις filler γύρω από το πρησμένο της μάτι χωρίς αναισθησία.

«Μου έβαλε τη βελόνα στο πρόσωπο, μπορούσα να νιώσω τη βελόνα να τρίβεται πάνω στο κόκαλο» δήλωσε η Σίας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην nypost.

To πρώην μοντέλο, που είχε εμφανιστεί σε περιοδικά όπως το «Maxim», ισχυρίζεται ότι ο Μαχμούντ είναι ένας βίαιος, εθισμένος σε ναρκωτικά και αλκοόλ, που κρύβεται πίσω από την εικόνα ενός φροντιστικού πλαστικού χειρουργού.

Πιστεύει ότι έχει κακοποιήσει και άλλες γυναίκες, καταγγελία που επιβεβαιώνεται από τη μήνυση της πρώην συζύγου του, που εκκρεμεί από το 2014.

Η Σίας κατέγραψε τους μώλωπες και τις υπόλοιπες κακώσεις που φέρεται να υπέστη κατά τη διάρκεια της εννιάμηνης σχέσης τους με φωτογραφίες, οι οποίες περιλαμβάνονται στη 16σέλιδη μήνυση.

Η γνωριμία τους ξεκίνησε το Απρίλιο του 2023 σε ένα πάρτι σε γιοτ στο Μαϊάμι και στη συνέχεια ο Μαχμούντ της προσέφερε ακριβά δώρα και ταξίδια.

Όμως, η Σίας σύντομα ήρθε αντιμέτωπη με τη σκοτεινή πλευρά του, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης αναισθητικών και ψυχοδραστικών ουσιών.

«Σχεδόν κάθε βράδυ, ο δρ Μαχμούντ με κακοποιούσε με ναρκωτικά και αλκοόλ χωρίς να με ρωτήσει αν συμφωνώ» αναφέρεται στη μήνυση.

Μετά από ένα βράδυ με τρεις πόρνες στο διαμέρισμα του Μαχμούντ, η Σίας του ανταπέδωσε την απιστία και εκείνος τη χτύπησε βάναυσα.

Η κακοποίηση συνεχίστηκε επί τρεις μήνες, με τη Σίας να καταγγέλλει ότι αναγκάστηκε να συμμετάσχει σε μη συναινετικές σεξουαλικές δραστηριότητες.

Ο Μαχμούντ φέρεται να της έκανε ενέσεις filler χωρίς αναισθησία προκειμένου να καλύψει τις κακώσεις που της είχε προκαλέσει.

Η Σίας δήλωσε ότι έμεινε σε αυτή την εφιαλτική κατάσταση από φόβο και ότι πλέον διατηρεί χαμηλό προφίλ στη ζωή της.

«Φοβόμουν ότι θα με εκδικηθεί και θα με σκοτώσει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Σίας στη μήνυσή της, μεταξύ άλλων, κατηγορεί τον Μαχμούντ για παραβίαση του νόμου περί προστασίας θυμάτων έμφυλης βίας.

Ο ίδιος, όταν ρωτήθηκε από την Post, δήλωσε ότι «αρνείται κατηγορηματικά» τους ισχυρισμούς και ότι δεν αντικατοπτρίζουν τον χαρακτήρα του, αρνούμενος να κάνει περαιτέρω σχόλια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τραμπ για τον Εισαγγελέα που τον διώκει: Αν εκελγώ θα τον απολύσω σε δυο λεπτά

DW: Η Β. Κορέα αλλάζει τα δεδομένα στην Ουκρανία

Βόρεια Κορέα – Κέντρο κράτησης αποστατών: Βιασμοί, βασανιστήρια, γυναίκες «σεξουαλικά παιχνίδια»

Εξαγριωμένη γυναίκα μαχαίρωσε τον φίλο της επειδή ήθελε να τη χωρίσει

Κακοπληρωμένοι αεροσυνοδοί στρέφονται στην πορνεία ή στο στριπτίζ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr