ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% - Ο Τσίπρας έως και 36%
Το «γεωλογικό παράδοξο» των Βερμούδων: Μια αθέατη «σχεδία» κάτω από τον Ωκεανό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε ότι το Ισραήλ αναμένει «περίπλοκες μέρες», καθώς εντείνει τα πλήγματα κατά του Λιβάνου, υποστηρίζοντας ότι χτυπάει θέσεις της Χεζμπολάχ.
«Υποσχέθηκα ότι θα αλλάξαμε την ισορροπία ασφαλείας, την ισορροπία δυνάμεων στο βορρά – αυτό ακριβώς κάνουμε», τόνισε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός σε μήνυμά έπειτα από αξιολόγηση της κατάστασης στο στρατιωτικό αρχηγείο στο Τελ Αβίβ.
Πρόσθεσε ότι ότι το Ισραήλ «αναμένει απειλές» μετά τα πλήγματα στο Λίβανο.
Σε τουλάχιστον 182 ανέρχονται οι νεκροί και σε 727 οι τραυματίες, μεταξύ των οποίων γυναίκες, παιδιά και ιατρικό προσωπικό, στις σημερινές ισραηλινές επιδρομές στο νότιο Λίβανο, ανέφερε στον τελευταίο προσωρινό απολογισμό του το υπουργείο Υγείας του Λιβάνου.






















































