ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για FSB - Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας, Μυστικές Υπηρεσίες Πληροφοριών, Ρωσία,

















































Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ενώνουν στρατούς για να αποτρέψουν την Τουρκία
Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο
Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας (FSB-ФСБ) ανακοίνωσε σήμερα ότι συνέλαβε στη Μόσχα έναν επιστήμονα ως ύποπτο για κρατική προδοσία.
Η ФСБ δεν κατονομάζει τον επιστήμονα, ο οποίος, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, πραγματοποιούσε κατανεμημένες επιθέσεις άρνησης παροχής υπηρεσιών (DDoS) σε κρίσιμες υποδομές για λογαριασμό των ουκρανικών υπηρεσιών ασφαλείας.
Η ρωσική υπηρεσία ασφαλείας αναφέρει ότι ο επιστήμονας είχε, επίσης, στείλει χρήματα στον ουκρανικό στρατό και ότι συγκέντρωνε πληροφορίες για τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις.
Ο ύποπτος έχει ομολογήσει, σύμφωνα με την ανακοίνωση.
Δεν είναι σαφές το πότε έγινε η σύλληψή του. Ρωσικά μέσα ενημέρωσης δημοσίευσαν ένα βίντεο με τη σύλληψη του επιστήμονα.
Το βίντεο δείχνει έναν άνδρα να συλλαμβάνεται σε μια καλυμμένη με χιόνι πόλη, κάτι που υποδεικνύει ότι ο επιστήμονας ενδέχεται να έχει συλληφθεί πριν από καιρό.






















































