Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν έφεραν σημαντική δύναμη ξένων παραστρατιωτικών στην Ανατ. Συρία

Οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν έφεραν σημαντική δύναμη ξένων παραστρατιωτικών στην Ανατ. Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή που συνεργάζεται με το Σώμα των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης του Ιράν (IRGC) είπε το Σάββατο 17/8 ότι η ιρανική παραστρατιωτική δύναμη έφερε σημαντική στρατιωτική ενίσχυση στο αρχηγείο της στην ανατολική ύπαιθρο της Ντέιρ Αλ Ζουρ, στην ανατολική Συρία.

Οι ενισχύσεις εισήλθαν στο συριακό έδαφος μέσω της συνοριακής διέλευσης Αλ Σικάκ με το Ιράκ και περιελάμβαναν εξοπλισμό, όπλα και μαχητές μη συριακής ιθαγένειας.

Ξένοι μαχητές ασιατικής, ιρακινής και ιρανικής υπηκοότητας έχουν ενταχθεί στις θέσεις τους στην ανατολική Συρία.

Η πηγή, που ζήτησε την ανωνυμία της, εξήγησε ότι οι IRGC δημιούργησαν τρία νέα σημεία παρατήρησης κατά μήκος του ποταμού Ευφράτη στην ύπαιθρο της πόλης Αμπού Καμάλ.

Επιπλέον, οι ιρανικές δυνάμεις ενίσχυσαν το αρχηγείο τους στη συνοικία Αλ Φαΐχαα στην Αμπού Καμάλ, στελεχώνοντάς το με ξένους μαχητές και προηγμένα όπλα, σημείωσε η πηγή.

Έφεραν επίσης όπλα και πυρομαχικά στους κήπους με φοίνικες στο χωριό Αλ Τζαλάα στην ύπαιθρο του της Αμπού Καμάλ, σύμφωνα με την πηγή.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Άνοιξε τον ασκό του Αιόλου η Γερμανία για την παράτυπη μετανάστευση – Ακυρώνεται de facto η Συνθήκη Σένγκεν, φόβοι για ντόμινο

Μέγας Διδάσκαλος Γαλλίας: Δεν ξεχνάμε τη Μαχσά Αμινί που δολοφόνησαν οι μουλάδες – Ο αγώνας των Ιρανών απέναντι στη θεοκρατική δικτατορία είναι αγώνας όλων μας

Με το πλοίο Port Olya-3 μεταφέρθηκαν οι ιρανικοί βαλλιστικοί πύραυλοι στη Ρωσία

Ο πρόεδρος του Ιράν στο Ιράκ και στο ιρακινό Κουρδιστάν – Η Τεχεράνη θέλει να μειώσει τη διεθνή απομόνωση

AANES – Δημοκρατική και Σοσιαλιστική κυβέρνηση σε Βόρεια κι Ανατολική Συρία με αμερικανική υποστήριξη – Evîn Sîwêd: «Θέλουμε πολιτική λύση κι εδαφική ακεραιότητα της Συρίας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr