Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Πολωνία αγοράζει 96 ελικόπτερα Apache

Η Πολωνία αγοράζει 96 ελικόπτερα Apache
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στις 13 Αυγούστου, το πολωνικό υπουργείο Εθνικής Άμυνας υπέγραψε σύμβαση με την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών για την απόκτηση 96 ελικοπτέρων AH-64E Apache.

Η προμήθεια πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Foreign Military Sales (FMS), με συμφωνία αντιστάθμισης που θα ωφελήσει άμεσα την πολωνική αμυντική βιομηχανία, ιδιαίτερα τις εταιρείες του Polish Armaments Group (PGZ).

Οι πάροχοι offset για αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνουν εξέχουσες αμερικανικές αμυντικές εταιρείες, όπως The Boeing Company, Lockheed Martin και General Electric.

Σύμφωνα με τους όρους που διαπραγματεύονται στις συμφωνίες, αυτές οι εταιρείες θα μεταφέρουν συγκεκριμένες τεχνολογίες σε δύο εταιρείες αεροδιαστημικής υπό την PGZ.

Το επόμενο βήμα περιλαμβάνει την υπογραφή συμφωνιών εφαρμογής, οι οποίες θα επισημοποιήσουν τις εταιρικές σχέσεις μεταξύ των αμερικανικών εταιρειών και τις εταιρείες του Ομίλου PGZ.

Βασικό μέρος αυτής της πρωτοβουλίας είναι η ίδρυση Κέντρου Υποστήριξης για τα ελικόπτερα AH-64E Apache στο Military Aviation Works No. 1 S.A. στο Λοντζ.

Αυτό το κέντρο θα είναι εξοπλισμένο για τη διεξαγωγή συντήρησης σε επίπεδο Ο (Οργανιστικό), επίπεδο Ι (Ενδιάμεσο) και Επίπεδο Δ (Αποθήκη) για επιλεγμένα εξαρτήματα ελικοπτέρων.

Επιπλέον, το κέντρο θα πραγματοποιήσει επισκευές και επισκευές του εξειδικευμένου εξοπλισμού της πλατφόρμας, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων ραντάρ και στόχευσης.

Σε άλλη εξέλιξη, θα δημιουργηθεί Κέντρο Υποστήριξης Κινητήρα T700/CT7 στο Στρατιωτικό Αεροπορικό Έργο Νο 1 Α.Ε. υποκατάστημα στο Dęblin.

Αυτή η εγκατάσταση θα έχει τις δυνατότητες να συντηρεί, να επισκευάζει και να επισκευάζει τους κινητήρες T700/CT7, οι οποίοι τροφοδοτούν τα ελικόπτερα AH-64E Apache, καθώς και άλλα ελικόπτερα στο απόθεμα των Πολωνικών Ενόπλων Δυνάμεων, όπως τα AW101, AW149 και Black Hawk.

Επιπλέον, το Military Central Design and Technology Bureau (WCBKT S.A.) στη Βαρσοβία, μια άλλη εταιρεία του Ομίλου PGZ, θα παίξει σημαντικό ρόλο στο έργο.

Εξοπλισμός υποστήριξης εδάφους που παράγεται από την WCBKT S.A. θα ελεγχθεί και θα πιστοποιηθεί από τους κατασκευαστές για συμβατότητα με τα ελικόπτερα AH-64E Apache.

Αυτή η πιστοποίηση θα επιτρέψει τη χρήση εγχώριας παραγωγής εξοπλισμού για την επιχειρησιακή υποστήριξη του στόλου AH-64E Apache από τις Πολωνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Οι ικανότητες που αποκτήθηκαν μέσω αυτών των αντισταθμιστικών δεσμεύσεων θα επιτρέψουν στις εταιρείες του Ομίλου PGZ να συμμετέχουν πλήρως στη συντήρηση και υποστήριξη του κύκλου ζωής των ελικοπτέρων AH-64E Apache, διασφαλίζοντας ότι ο στόλος παραμένει επιχειρησιακός και αποτελεσματικός καθ’ όλη τη διάρκεια της υπηρεσίας του με τις Πολωνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Γερμανοί «έκλεισαν» τα σύνορα αλλά δεν έχουν αρκετούς αστυνομικούς να τα φυλάξουν – Τους «τρολάρουν» Όρμπαν και Βίλντερς

Ο Ντόναλντ Τραμπ ξέσπασε κατά της Τέιλορ Σουιφτ: «Τη μισώ»

Δεύτερη απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ – Ρεπουμπλικανοί διαδίδουν ότι τον προστατεύει ο Θεός

Κύπρος: Ουκρανός ολιγάρχης που βοήθησε τον Ζελένσκι να ανέλθει στην εξουσία χάνει την κυπριακή ιθαγένειά του

Ουάσιγκτον: Ημίγυμνη χορεύτρια LGBTQ χόρεψε πάνω σε περιπολικό (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr