ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γάζα (Πόλη της Παλαιστίνης), Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισραήλ, Κάμαλα Χάρις, Λωρίδα της Γάζας, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, Ντόναλντ Τραμπ,

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Νίκος Παππάς για ξυλοδαρμό δημοσιογράφου: «Είχα λάθος αντίδραση, στη δική του δράση-πρόκληση»
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Το «γεωλογικό παράδοξο» των Βερμούδων: Μια αθέατη «σχεδία» κάτω από τον Ωκεανό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πόλεμος στη Γάζα αποτέλεσε το κεντρικό θέμα της συνάντησης του Ισραηλινού Πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου με τον πρώην Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ στην έπαυλή του στο Μαρ Αλ Λάγκο της Φλόριντα.
Ο Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε την ανησυχία του για τη Μέση Ανατολή, υποστηρίζοντας ότι αν δεν εκλεγεί ξανά πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, η περιοχή ενδέχεται να βρεθεί αντιμέτωπη με μεγάλους πολέμους, ακόμη και με έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ωστόσο, ισχυρίστηκε ότι τα πράγματα θα είναι πιο απλά αν επανεκλεγεί.
Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου εξέφρασε την επιθυμία του να επιτευχθεί συμφωνία για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και για την επιστροφή των ομήρων. Ανακοίνωσε επίσης ότι η ισραηλινή αντιπροσωπεία θα βρεθεί τις επόμενες μέρες στην Ρώμη για νέο γύρο διαπραγματεύσεων.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Ντόναλντ Τραμπ επιτέθηκε στη δημοκρατική αντίπαλό του στις επερχόμενες εκλογές, υποστηρίζοντας ότι οι δηλώσεις της προς τον Μπενιαμίν Νετανιάχου δείχνουν ασέβεια προς το εβραϊκό κράτος. Η πολιτική ρητορική συνεχίζει να οξύνεται, με τον Τραμπ να προσπαθεί να ενισχύσει τη θέση του στον προεκλογικό αγώνα, καθώς, σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση στις ΗΠΑ, ο Ντόναλντ Τραμπ προηγείται με μικρή διαφορά δύο ποσοστιαίων μονάδων (49% έναντι 47%) από τη δημοκρατική αντίπαλό του. Το περιθώριο λάθους της δημοσκόπησης είναι στο 3%, καθιστώντας την εκλογική μάχη ιδιαίτερα αμφίρροπη.






















































