Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πυροβόλησαν τον Ντόναλντ Τραμπ – Η σφαίρα «έξυσε» το αφτί του

Πυροβόλησαν τον Ντόναλντ Τραμπ – Η σφαίρα «έξυσε» το αφτί του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος Ντόναλντ Τραμπ απομακρύνθηκε εσπευσμένα από την εξέδρα της ομιλίας του σε μια συγκέντρωση το Σάββατο μετά από πυροβολισμούς που ακούστηκαν στην εκδήλωση στην Πενσυλβάνια.

Οι εικόνες έδειχναν τον Τραμπ να πέφτει γρήγορα πίσω καθώς πράκτορες από την προστατευτική του ασφάλεια όρμησαν άνω στην εξέδρα και ουρλιαχτά ακούστηκαν από το πλήθος πολλών χιλιάδων ανθρώπων.

Το επιτελείο του Τραμπ είπε σε μια ανακοίνωση ότι είναι «καλά» μετά το περιστατικό, το οποίο έλαβε χώρα στην πόλη Μπάτλερ.

«Ο Πρόεδρος Τραμπ ευχαριστεί τις Αρχές επιβολής του νόμου για τη γρήγορη αντίδρασή τους κατά τη διάρκεια αυτής της αποτρόπαιας πράξης», δήλωσε ο εκπρόσωπος Στίβεν Τσουνγκ σε δήλωση.

«Είναι καλά και υποβάλλεται σε έλεγχο σε τοπική ιατρική μονάδα.

»Θα ακολουθήσουν περισσότερες λεπτομέρειες».

Η Μυστική Υπηρεσία ανέφερε σε δήλωση ότι «ο πρώην πρόεδρος είναι ασφαλής».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τραμπ εθεάθη με αίμα στο δεξί του αυτί, καθώς περικυκλώθηκε από πράκτορες ασφαλείας, οι οποίοι τον απώθησαν από τη σκηνή καθώς σήκωσε τη γροθιά του προς το πλήθος.

Η Αστυνομία άρχισε να εκκενώνει τους χώρους λίγο μετά την αποχώρηση του Τραμπ από την εξέδρα σε αυτό που οι τοπικοί αξιωματικοί περιέγραψαν ως σκηνή εγκλήματος.

Ο Λευκός Οίκος επιβεβαίωσε ότι ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν έλαβε μια πρώτη ενημέρωση για το περιστατικό στη συγκέντρωση του Τραμπ.

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Μάικ Τζόνσον δημοσίευσε στο «X», τον ιστότοπο που ήταν παλαιότερα γνωστός ως Twitter, ότι προσευχόταν για τον Τραμπ.

Ο κυβερνήτης της Πενσυλβάνια, Τζος Σαπίρο, Δημοκρατικός, είπε σε μια δήλωση στο «X» ότι είχε ενημερωθεί για την κατάσταση και ότι η Αστυνομία της πολιτείας της Πενσυλβάνια βρισκόταν σε ετοιμότητα στον χώρο της συγκέντρωσης.

«Η βία που στοχεύει οποιοδήποτε πολιτικό κόμμα ή πολιτικό ηγέτη είναι απολύτως απαράδεκτη.

»Δεν έχει θέση στην Πενσυλβάνια ή στις Ηνωμένες Πολιτείες», είπε.

Ο Δημοκρατικός εκπρόσωπος Ντιν Φίλιπς έγραψε στο «X», «ανεξάρτητα από την πολιτική σας, παρακαλώ προσευχηθείτε για τον Ντόναλντ Τραμπ και προσευχηθείτε για την Αμερική», ενώ ο γερουσιαστής Μπέρνι Σάντερς δήλωσε ότι εύχεται στον Τραμπ και σε οποιονδήποτε άλλο μπορεί να έχει πληγωθεί» ταχεία ανάρρωση.

Νεκρός ο δράστης της απόπειρας δολοφονίας εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ

Σύμφωνα με το CNN που επικαλείται τις Αρχές ασφαλείας ο ένοπλος που πυροβόλησε εναντίον του Ντ. Τραμπ στην Πενσυλβάνια «εξουδετερώθηκε» και δεν αποτελεί πλέον απειλή.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Ντόναλντ Τραμπ ξέσπασε κατά της Τέιλορ Σουιφτ: «Τη μισώ»

Δεύτερη απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ – Ρεπουμπλικανοί διαδίδουν ότι τον προστατεύει ο Θεός

Κύπρος: Ουκρανός ολιγάρχης που βοήθησε τον Ζελένσκι να ανέλθει στην εξουσία χάνει την κυπριακή ιθαγένειά του

Ουάσιγκτον: Ημίγυμνη χορεύτρια LGBTQ χόρεψε πάνω σε περιπολικό (βίντεο)

Πέσεις στον Στάρμερ να επιτρέψει στο Κίεβο «βαθιά» χτυπήματα στη Ρωσία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr