Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Προκαλεί για εξάλειψη ο Μίτσκοσκι: «Μακεδονία» αποκάλεσε τη χώρα του κατά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης

Προκαλεί για εξάλειψη ο Μίτσκοσκι: «Μακεδονία» αποκάλεσε τη χώρα του κατά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ξεκίνησε το μεσημέρι στη Βουλή της Βόρειας Μακεδονίας η διήμερη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της νέας κυβέρνησης, της οποίας θα ηγηθεί το δεξιό κόμμα VMRO-DPMNE, με πρωθυπουργό τον αρχηγό του κόμματος αυτού, Χρίστιαν Μίτσκοσκι.

Ο εν αναμονή πρωθυπουργός Χρίστιαν Μίτσκοσκι, κατά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης της οποίας θα ηγηθεί αποκάλεσε και μάλιστα τρεις φορές τη χώρα «Μακεδονία», χωρίς να χρησιμοποιήσει την erga omnes συνταγματική ονομασία της χώρας.

Η συνεδρίαση αυτή της Βουλής θα ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής (23/06) με την ονομαστική ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Ο Χρίστιαν Μίτσκοσκι δήλωσε πριν μερικές ημέρες ότι στην ορκωμοσία της κυβέρνησής του θα χρησιμοποιήσει τη συνταγματική ονομασία της χώρας (σ.σ.Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας).

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Βόρεια Μακεδονία: Σεβόμαστε την Συμφωνία των Πρεσπών, λέει το ΥΠΕΞ

Υπ. Εξωτερικών: «Η ηγεσία της Βόρειας Μακεδονίας συνεχίζει να παραβιάζει τη Συμφωνία των Πρεσπών»

Η Βουλγαρία καταγγέλλει καταπίεση της μειονότητας της και συνεχίζει το βέτο στην ευρωπαϊκή πορεία της Βόρειας Μακεδονίας

ΥΠΕΞ για καταδίκη Μπελέρη: «Να του δοθεί η δυνατότητα να παρίσταται στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου»

Ο Μπελέρης μένει στην αλβανική φυλακή μέχρι τον Οκτώβριο – «Το πρόβλημα από εδώ και μπρος θα το έχει ο Έντι Ράμα, όχι εγώ»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr