Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βούτσιτς: Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν σκάει από αυτοπεποίθηση

Βούτσιτς: Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν σκάει από αυτοπεποίθηση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μία «σύντομη συνάντηση» με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, είχε ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς στο Πεκίνο, στο περιθώριο της Συνόδου κορυφής της πρωτοβουλίας «Ένας δρόμος μία ζώνη».

Ο Βούτσιτς δεν αποκάλυψε τι συζητήθηκε.

«Είδα τον πρόεδρο Πούτιν και μιλήσαμε σύντομα, πολύ σύντομα, δεν είχαμε διμερή συνάντηση.

»Διαπίστωσα ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας σκάει από αυτοπεποίθηση, είχε νωρίτερα σημαντικές συναντήσεις με τον πρόεδρο Σι (της Κίνας) και τον Όρμπαν (σ.σ. πρωθ. Ουγγαρίας)» δήλωσε ο Βούτσιτς στους Σέρβους δημοσιογράφους που τον ακολουθούν.

Ο πρόεδρος της Σερβίας ανέφερε επίσης ότι είχε ξεχωριστή συνάντηση με τον Ούγγρο πρωθυπουργό Βίκτορ Όρμπαν με τον οποίο –όπως είπε χαρακτηριστικά– συζήτησε «για την επερχόμενη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και για κάποια παιχνίδια που παίζονται».

Σημειώνεται ότι στο Πεκίνο υπεγράφη σήμερα συμφωνία ελεύθερου εμπορίου ανάμεσα στην Σερβία και την Κίνα όπως επίσης και διάφορες συμφωνίες για την κατασκευή έργων υποδομής στην Σερβία με κινέζικα κεφάλαια κόστους τεσσάρων δισεκατομμυρίων ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ρώσοι πράκτορες «πιέζουν» Βέλγους πολιτικούς και τραπεζίτες να μην «ακουμπήσουν» τα «παγωμένα» ρωσικά δισ.

Η Ερντογάν θέλει να επιστρέψει τους S-400 στη Ρωσία για να πάρει F-35 από τις ΗΠΑ

Το Βέλγιο μπλοκάρει δάνειο 210 δισ. ευρώ στην Ουκρανία από τα «παγωμένα» ρωσικά κεφάλαια

Ο Μπασάρ αλ Άσαντ μαθαίνει ρωσικά και επιθυμεί να εργαστεί ως οφθαλμίατρος

Ουκρανικά υποβρύχια drone έπληξαν για πρώτη φορά ρωσικό υποβρύχιο – H στιγμή της έκρηξης (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr