Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τούρκοι συνοριοφύλακες σκότωσαν έναν Σύρο πρόσφυγα και τραυμάτισαν τρεις στα σύνορα με τη Συρία

Τούρκοι συνοριοφύλακες σκότωσαν έναν Σύρο πρόσφυγα και τραυμάτισαν τρεις στα σύνορα με τη Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένας νεαρός άνδρας σκοτώθηκε και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν από Τούρκους συνοριοφύλακες τα ξημερώματα της Πέμπτης 23/6, ενώ προσπαθούσαν να περάσουν τα σύνορα με την Τουρκία, πάνω από το συνοριακό τείχος, από τη δυτική ύπαιθρο της Ρας αλ Αΐν (μοβ χρώμα στον χάρτη), βόρεια της Χασάκα, στη βορειοανατολική Συρία.

Πηγές από την ισλαμιστική «Πολιτική Αστυνομία» στη Ρας αλ Αιν, που συνδέεται με τον υποστηριζόμενο από την Τουρκία ισλαμιστικό Συριακό Εθνικό Στρατό (SNA), ανέφεραν ότι Τούρκοι συνοριοφύλακες άνοιξαν πυρ εναντίον μιας ομάδας αμάχων ενώ προσπαθούσαν να περάσουν τα σύνορα από το Τελ Χαλάφ, δυτικά της Ρας αλ Αΐν, γύρω στις 02.00 μετά τα μεσάνυχτα.

Ως αποτέλεσμα, ένας νεαρός άνδρας, με το όνομα Αμπντούλ Καρίμ Χότζα, σκοτώθηκε και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν.

Πρόσθεσε ότι οι ντόπιοι κατάφεραν να αποσύρουν τους τραυματίες και να τους μεταφέρουν με τα αυτοκίνητά τους στο νοσοκομείο της Ρας αλ Αΐν.

Στα μέσα Ιουνίου, μια γυναίκα και ένας νεαρός άνδρας πυροβολήθηκαν από Τούρκους συνοριοφύλακες για τον ίδιο λόγο στην ύπαιθρο της Ρας αλ Αΐν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πολιτική θύελλα στην Τουρκία: Προφυλακιστέος ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου

ΣτΕ: Ακύρωσε υπουργική απόφαση που χαρακτηρίζει την Τουρκία ασφαλή χώρα – Τι σημαίνει για το μεταναστευτικό

Ο Ερντογάν σχεδιάζει να διορίσει «εντολοδόχο» στο αντίπαλο Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα

Ο Ερντογάν καθαίρεσε με δικαστική απόφαση το προεδρείο του Δικηγορικού Συλλόγου Κωνσταντινούπολης

Στους δρόμους οι Τούρκοι για να διαδηλώσουν κατά του Ερντογάν σε μια «νύχτα δημοκρατίας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr