Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΑΤΙΑ εντοπίστηκε και στην Κίνα: Ετοιμάζονται να το καταρρίψουν

ΑΤΙΑ εντοπίστηκε και στην Κίνα: Ετοιμάζονται να το καταρρίψουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Κίνα ετοιμάζεται να καταρρίψει ένα άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο (ΑΤΙΑ) που εντοπίστηκε να πετάει πάνω από τα ύδατα κοντά στην πόλη-λιμάνι Κινγκτάο όπως μεταδίδουν κινεζικά ΜΜΕ.

Ένας υπάλληλος της αρχής θαλάσσιας ανάπτυξης της περιοχής Jimo δήλωσε ότι οι «αρμόδιες Αρχές» ετοιμάζονται να καταρρίψουν το αντικείμενο, αναφέρει το δημοσίευμα. Ο υπάλληλος δεν ενημερώθηκε για το τι ήταν το αντικείμενο.

Το άτομο είπε ότι οι ψαράδες στην περιοχή έχουν ενημερωθεί να είναι προσεκτικοί για την ασφάλεια, πρόσθεσε το δημοσίευμα, όπως μεταδίδει το Bloomgerg.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και ο Καναδάς κατέρριψαν τον Φεβρουάριο τρία εναέρια αντικείμενα μεγάλου ύψους, συμπεριλαμβανομένου ενός που η Ουάσιγκτον δήλωσε ότι εστάλη σκόπιμα από την Κίνα για παρακολούθηση.

Το Πεκίνο αντέτεινε ότι επρόκειτο για μια ακίνδυνη συσκευή παρακολούθησης του καιρού που ξέφυγε από την πορεία της.

Σημειώνεται πως ένα αμερικανικό στρατιωτικό αεροσκάφος κατέρριψε ένα «αγνώστου ταυτότητας αερομεταφερόμενο αντικείμενο» πάνω από την επικράτεια Γιούκον του Καναδά το Σάββατο, καθώς σκοτάδι εξακολουθεί να καλύπτει πολλές από τις λεπτομέρειες της κατάρριψης ενός άλλου άγνωστου αντικειμένου την Παρασκευή πάνω από την Αλάσκα, από αμερικανικό μαχητικό.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Ισραήλ σφυροκοπά τη Γάζα – Εκεχειρία τέλος – Νεκροί ηγέτες της τζιχαντιστικής Χαμάς

Αναζήτηση πορείας σε έναν κόσμο που αναδιατάσσεται

ΗΠΑ: Τι συμβολίζει η Δικομματική Νομοθεσία για την Επαναπροσαρμογή της Διπλωματικής Κατηγοριοποίησης της Τουρκίας

Κοινοβουλευτική Ομάδα Ελληνο-Ισραηλινής Συμμαχίας (CHIA) προς Ερντογάν: Ήρθε η ώρα να επιλέξεις

Δικομματική νομοθεσία επιδιώκει να περιορίσει την Τουρκία του Ερντογάν λόγω των δεσμών της με εχθρούς των ΗΠΑ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr