Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δύο Βρετανοί εθελοντές αγνοούνται στην Ανατ. Ουκρανία

Δύο Βρετανοί εθελοντές αγνοούνται στην Ανατ. Ουκρανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ουκρανία,

Η ουκρανική Αστυνομία ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι αναζητεί δύο Βρετανούς εθελοντές που αγνοούνται στην ανατολική Ουκρανία, όπου μαίνονται σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ ουκρανικών και ρωσικών δυνάμεων.

Η Αστυνομία ανέφερε ότι πρόκειται για τους Άντριου Μπάγκσο και Κρίστοφερ Πάρι, προσθέτοντας ότι προσπαθεί να εξακριβώσει πού βρίσκονται.

Οι δύο αναχώρησαν από την πόλη Κραματόρσκ για την πόλη Σολεντάρ το πρωί της Παρασκευής και δηλώθηκαν αγνοούμενοι το βράδυ του Σαββάτου αφού χάθηκε η επαφή μαζί τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι άνδρες είναι ηλικίας 28 και 48 ετών, αλλά δεν δόθηκαν λεπτομέρειες για την εθελοντική τους εργασία.

Το Κραματόρσκ απέχει περίπου 80 χιλιόμετρα από το Σολεντάρ, όπου ο στρατός της Ουκρανίας αναφέρει ότι μαίνονται σφοδρές μάχες.

«Στηρίζουμε τις οικογένειες των δύο Βρετανών που αγνοούνται στην Ουκρανία», ανέφερε το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών.

Οι αγνοούμενοι είναι εθελοντές που βοηθούν στην εκκένωση πολιτών και στις ανθρωπιστικές προσπάθειες στην κατεστραμμένη από τον πόλεμο περιοχή του Ντόνετσκ, επισημαίνει το Sky News.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η μαύρη σοκολάτα μπορεί να επιβραδύνει τη γήρανση

Το Βέλγιο μπλοκάρει δάνειο 210 δισ. ευρώ στην Ουκρανία από τα «παγωμένα» ρωσικά κεφάλαια

Ουκρανικά υποβρύχια drone έπληξαν για πρώτη φορά ρωσικό υποβρύχιο – H στιγμή της έκρηξης (βίντεο)

Οι ΗΠΑ δίνουν εγγυήσεις ασφαλείας στην Ουκρανία και ζητούν να παραδώσει το Ντονμπάς στον Πούτιν

Υπέκυψε ο Ζελένσκι: Δέχεται να μην μπει η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ αν λάβει εγγυήσεις ασφαλείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr