Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Γκρίζοι Λύκοι εναντίον Ερντογάν

Οι Γκρίζοι Λύκοι εναντίον Ερντογάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η ακροδεξιά τουρκική ναζιστική οργάνωση Γκρίζοι Λύκοι θα παρακολουθεί στενά τις κινήσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προειδοποίησε ο ηγέτης του Εθνικιστικού Κόμματος (MHP) Ντεβλέτ Μπαχτσελί, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Χουριέτ.

Ο ηγέτης των ακροδεξιών τόνισε πως ο Ερντογάν, ως πρόεδρος πλέον της Τουρκίας, δεν είναι δυνατόν να συνεχίζει να συμμετέχει σε μαζικές πολιτικές συγκεντρώσεις του κυβερνώντος ισλαμιστικού Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP).

«Οι Γκρίζοι Λύκοι θα τον ακολουθούν. Θα διαπράττει συνταγματικό έγκλημα αν επιλέξει αυτό τον δρόμο [των μαζικών συγκεντρώσεων του AKP]», τόνισε, μιλώντας σε δημοσιογράφους στην κεντρική περιοχή του Αφιόν Καραχισάρ. «Πρέπει να είναι είτε πρόεδρος είτε να επιστρέψει στο κόμμα του και να είναι πρωθυπουργός», συμπλήρωσε, σύμφωνα πάντα με τη Χουριέτ.

Συνεχίζοντας ο Μπαχτσελί χαρακτήρισε τον Ερντογάν ως «το μεγαλύτερο πρόβλημα στην πολιτική ζωή της Τουρκίας» και τον «λογικό ύποπτο» στο πολύκροτο σκάνδαλο πολιτικής διαφθοράς που ταλάνισε επί μήνες την Τουρκία από τα τέλη του 2013.

«Θα παρακολουθούμε το περιεχόμενο των συγκεντρώσεών του και αν υπερβαίνει τα συνταγματικά του καθήκοντα. Οι Γκρίζοι Λύκοι θα είναι ακριβώς από πίσω του, παρακολουθώντας. Οποτεδήποτε οργανώσει μια συγκέντρωση, θα οργανώσουμε κι εμείς μια στο ίδιο σημείο», προσέθεσε ο κ. Μπαχτσελί.

Τέλος, ο ηγέτης των Τούρκων ακροδεξιών καυτηρίασε τις προσπάθειες της Άγκυρας για ειρηνική επίλυση του Κουρδικού.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η σφαγή των Εβραίων – Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες – 10χρονη μεταξύ των νεκρών

Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ: Ο μανάβης Άχμεντ αλ Άχμεντ πάλεψε με έναν τζιχαντιστή κι έσωσε Εβραίους

Συριακές Αρχές: Ο δράστης της επίθεσης που σκότωσε Αμερικανούς ήταν μέλος των δυνάμεων ασφαλείας

Μέλος του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) ο τζιχαντιστής που σκότωσε Εβραίους στο Σίδνεϊ

Αυστραλία: Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες του Σίδνεϊ – Στους 16 οι νεκροί και 40 οι τραυματίες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr