Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρωσία: Κυρώσεις σε Μαρκ Ζούκερμπεργκ και Κάμαλα Χάρις

Ρωσία: Κυρώσεις σε Μαρκ Ζούκερμπεργκ και Κάμαλα Χάρις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Ρωσία απαγόρευσε την Πέμπτη την είσοδο στο έδαφός της σε 29 Αμερικανούς πολιτικούς αξιωματούχους, προσωπικότητες των ΜΜΕ και επιχειρηματίες στο πλαίσιο αντιποίνων για τις κυρώσεις που επέβαλε η Ουάσιγκτον σε βάρος της Μόσχας για την εισβολή της στην Ουκρανία.

Μεταξύ των προσώπων που στοχοθετούνται από το μέτρο αυτό, τον κατάλογο με τα οποία έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών, βρίσκονται ο επικεφαλής του διαδικτυακού κολοσσού Meta Μαρκ Ζούκερμπεργκ και η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις.

Επιπλέον, στο στόχαστρο των ρωσικών κυρώσεων βρίσκονται η αναπληρώτρια υπουργός Άμυνας Κάθλιν Χικς και ο εκπρόσωπος Τύπου του Πενταγώνου Τζον Κίρμπι, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ ΜΠΕ, το οποίο επικαλείται, με τη σειρά του, τα πρακτορεία AFP και Reuters.

«Σε αυτά τα πρόσωπα απαγορεύεται η είσοδος στη Ρωσική Ομοσπονδία επ’ αόριστον», επισημαίνει το ρωσικό ΥΠΕΞ στη σχετική ανακοίνωσή του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

DW: «Τυφλοί» οι Ουκρανοί χωρίς τις ΗΠΑ – Οι Ευρωπαίοι δεν μπορούν να αναπληρώσουν τις ΗΠΑ

Έλον Μασκ: Το «Χ» δέχεται κυβερνοεπίθεση ίσως από μια χώρα

Ζελένσκι: Τι θα προτείνει η Ουκρανία στις ΗΠΑ για τον τερματισμό του πολέμου με τη Ρωσία

Συρία: Ρούμπιο και Δένδιας ταυτίζονται απολύτως! Το ιερό καθήκον της Δύσης

Ο Έλον Μασκ προειδοποιεί: Χωρίς Starlink, η Ουκρανία καταρρέει – Γιατί αποκάλεσε τον Πολωνό ΥΠΕΞ «ανθρωπάκι»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr