Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μπέπε Γκρίλο: Μαζεύει υπογραφές για έξοδο της Ιταλίας από το ευρώ

Μπέπε Γκρίλο: Μαζεύει υπογραφές για έξοδο της Ιταλίας από το ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Μπέπε Γκρίλο, ανακοίνωσε ότι αρχίζει άμεσα τη συλλογή υπογραφών για να ζητήσει την προκήρυξη δημοψηφίσματος με στόχο την έξοδο της Ιταλίας από το ευρώ.

Σύμφωνα με τον Γκρίλο η συλλογή υπογραφών θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους έξι μήνες, ενώ «η έξοδος από το ευρωπαϊκό κοινό νόμισμα αποτελεί μονόδρομο, τόσο για την Ιταλία όσο και για την Γερμανία, η οικονομία της οποίας γίνεται όλο και λιγότερο ανταγωνιστική».

Ωστόσο, στο αίτημα για διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την έξοδο της Ιταλίας από το ευρώ, σειρά Ιταλών συνταγματολόγων έχει υπογραμμίσει, εδώ και καιρό, ότι η νομοθεσία της χώρας δεν επιτρέπει την πραγματοποίησή του.

Και ενώ ο Μπέπε Γκρίλο λέει αυτά, οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι του κινήματος Πέντε Αστέρων στη Βουλή και στη Γερουσία έκαναν γνωστό ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εγκαταλείψουν οριστικά τα βουλευτικά έδρανα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την οικονομική πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση του Ματέο Ρέντσι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νίκος Δένδιας στις ΗΠΑ εξήγησε πώς η Ελλάδα στέκεται πυλώνας σταθερότητας κι ασφάλειας εν μέσω γεωπολιτικού χάους

Νέο σκάνδαλο τηλεφωνικών παρακολουθήσεων με Graphite – Οργή Φαραντούρη: «Δημοκρατική εκτροπή»

Για υπεξαίρεση ερευνάται η Τζόρτζια Μελόνι

Γκίντεον Σαάρ: «Υπό τις παρούσες συνθήκες, ένα παλαιστινιακό κράτος θα είναι σίγουρα κράτος της Χαμάς»

Ο ΥΠΕΞ του Ισραήλ πήγε Ιταλία και μίλησε δημόσια για τη συμφωνία με τη Χαμάς – Τι αποκάλυψε

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr