ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ενώνουν στρατούς για να αποτρέψουν την Τουρκία
Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Θέλουμε από την Τουρκία να εμποδίσει την είσοδο ρωσικών αεροσκαφών», είπε σε έκτακτη συνέντευξη ο Ουκρανός πρέσβης στην Άγκυρα βάζοντας και ζήτημα εναέριου χώρου ενώ είχε ζητήσει προς το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών να κλείσει τα Στενά του Βοσπόρου και τα Δαρδανέλια για τα ρωσικά πλοία.
«Ζητάμε να κλείσουν ο εναέριος χώρος, ο Βόσπορος και τα Δαρδανέλια.
»Μεταφέραμε το σχετικό αίτημα στην τουρκική πλευρά.
»Παράλληλα θέλουμε να επιβληθούν κυρώσεις στη ρωσική πλευρά», δήλωσε ο πρεσβευτής Βασίλ Μπόντναρ στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου από την Άγκυρα.
«Επιχειρώντας να πατήσει σε δύο βάρκες και να πουλάει αεροσκάφη Μπαϊρακτάρ στην Ουκρανία, επιδιώκοντας παράλληλα στενές σχέσεις με τη Ρωσία, ο Ταγίπ Ερντογάν βρίσκεται σε συμπληγάδες.
Η χθεσινή συνομιλία Ερντογάν – Πούτιν απέτυχε και πάλι να εξουσιοδοτήσει τον Τούρκο πρόεδρο ως μεσολαβητή.






















































