ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροδρόμιο, Αεροδρόμιο Καμπούλ, Αφγανιστάν, Ισλαμιστές, Κατάρ, Ταλιμπάν, Τζιχαντιστές, Τουρκία,

















































Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% - Ο Τσίπρας έως και 36%
Η Λαγκάρντ βάζει φρένο στους Ευρωπαίους για το δάνειο προς την Ουκρανία
Ο άξονας Πακιστάν-Τουρκίας: Μια νέα και επικίνδυνη ΠΥΡΗΝΙΚΗ απειλή
Το KCDK-E καλεί το τουρκικό κράτος να αναμετρηθεί με το ιστορικό των σφαγών του
Αγροτική εξέγερση στις Βρυξέλλες - Οργισμένοι αγρότες πολιόρκησαν το Ευρωκοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι κυβερνήσεις της Τουρκίας και του Κατάρ έκλεισαν συμφωνία με το κίνημα των Ταλιμπάν, στο οποίο επιβάλλονται κυρώσεις του ΟΗΕ για τρομοκρατία, σχετικά με τη λειτουργία του διεθνούς αεροδρομίου της Καμπούλ και άλλων τεσσάρων αεροδρομίων του Αφγανιστάν, μετέδωσε το τουρκικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.
Τα μέρη διεξήγαγαν «παραγωγικές και αποτελεσματικές» διαπραγματεύσεις, κατά τη διάρκεια των οποίων συμφωνήθηκε να συστήσουν τεχνικές ομάδες για να οριστούν οι λεπτομέρειες της λειτουργίας των αεροδρομίων τις επόμενες ημέρες, πρόσθεσε το Ανατολή, επικαλούμενο πηγές που δεν κατονόμασε.
«Η Ντόχα και η Άγκυρα συμφώνησαν να λειτουργούν από κοινού το διεθνές αεροδρόμιο της Καμπούλ», διαβεβαίωσαν οι πηγές αυτές.
Κοινή επιτροπή της Τουρκίας και του Κατάρ θα μεταβεί στην πρωτεύουσα του Αφγανιστάν για να συνεχιστεί η διαδικασία.
Οι Ταλιμπάν κατέλαβαν την εξουσία στο Αφγανιστάν τη 15η Αυγούστου, ενώ η υποστηριζόμενη από τη Δύση κυβέρνηση και ο στρατός της κατέρρεαν.






















































