Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μετά την Αυστρία και η Σλοβακία μπαίνει σε λοκντάουν

Μετά την Αυστρία και η Σλοβακία μπαίνει σε λοκντάουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Σλοβακία,

Η κυβέρνηση της Σλοβακίας ενέκρινε την Τετάρτη την επιβολή ενός λοκντάουν για δύο εβδομάδες στη χώρα, εν μέσω της αναζωπύρωσης της πανδημίας με ρεκόρ κρουσμάτων Covid-19, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο TA3 και άλλα ΜΜΕ, επικαλούμενα τον υπουργό Οικονομίας Ρίτσαρντ Σούλικ.

Η κυβέρνηση εξέταζε εάν θα επιβάλει περιορισμούς τόσο για τους εμβολιασμένους όσο και για τους ανεμβολίαστους Σλοβάκους, αφότου η γειτονική Αυστρία επέβαλε ανάλογα μέτρα αυτήν την εβδομάδα.

Η Σλοβακία ανακοίνωσε την Τετάρτη την υψηλότερη ημερήσια αύξηση της σε νέα κρούσματα COVID-19.

Η Σλοβακία, μια χώρα 5,5 εκατ. κατοίκων, έχει την υψηλότερη κατά κεφαλήν αύξηση κρουσμάτων στον κόσμο, σύμφωνα με τα στοιχεία από τον ιστότοπο Our World in Data, καθώς η Ευρώπη γίνεται και πάλι επίκεντρο της πανδημίας.

Στη Σλοβακία, που έχει το τρίτο χαμηλότερο ποσοστό εμβολιασμού στην Ευρωπαϊκή Ένωση με μόνο το 45% του πληθυσμού να έχει ανοσοποιηθεί, η αύξηση ασκεί νέες πιέσεις στα νοσοκομεία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συναγερμός στην Κίνα: Ανακαλύφθηκε νέος κορωνοϊός με πιθανότητα μετάδοσης στον άνθρωπο

Ντόναλντ Τραμπ: Εκτελεστικά Διατάγματα για αλλαγές στις ένοπλες δυνάμεις και περιορισμούς στα δικαιώματα διεμφυλικών

Τζον Ράτκλιφ (CIA): Ο COVID διέρρευσε από κινέζικο εργαστήριο

Ρόμπερτ Φίτσο: Αντίποινα κατά της Ουκρανίας για τον τερματισμό της διαμετακόμισης φυσικού αερίου

Η Ρωσία «κλείνει την κάνουλα» φυσικού αερίου στην Ευρώπη την τελευταία ημέρα της συμφωνίας – Προβλέπεται «ράλι τιμών»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr