Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τρεις συλλήψεις για το Ισλαμικό Κράτος και στη Φινλανδία

Τρεις συλλήψεις για το Ισλαμικό Κράτος και στη Φινλανδία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με το Ισλαμικό Κράτος συνδέονται οι τρεις Φινλανδοί, οι οποίοι συνελήφθησαν την Παρασκευή στο Ελσίνκι σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία, κάνοντας λόγο για σύνδεσή τους με τρομοκρατική – εγκληματική οργάνωση του εξωτερικού.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το φινλανδικό τηλεοπτικό δίκτυο MTV επικαλούμενο πηγές τις οποίες δεν κατονόμασε, η τρομοκρατική οργάνωση δεν είναι άλλη από το Ισλαμικό Κράτος. Η αστυνομία αρνήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες αυτές.

«Θεωρούνται ύποπτοι για συμμετοχή στη δραστηριότητα ένοπλης ομάδας στο εξωτερικό και σε εγκλήματα τρομοκρατικής φύσης», ανέφερε πάντως η Εθνική Υπηρεσία Ερευνών σε μια ανακοίνωσή της.

Όπως φαίνεται οι τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος συνεχίζουν αδιάκοπα τη διασπορά τους ανά τον κόσμο, σε μία προσπάθεια να «μεταλαμπαδεύσουν» τη τζιχάντ του τρόμου και του μίσους μέσα στις ίδιες τις πρωτεύουσες της Δύσης.

Το μεσημέρι της Τρίτης το tribune μετέδωσε την είδηση για τη σύλληψη ενός 19χρονου τζιχαντιστή που προσπαθούσε να ταξιδέψει από το Ιλινόις στη Συρία για να ενταχθεί στις δυνάμεις του ISIS, ενώ σήμερα μόλις έγινε γνωστό ότι συνελήφθη και επίσημα ο πρώτος τζιχαντιστής στην Ελλάδα, προερχόμενος από τη Συρία μαζί με παράτυπους μετανάστες, που εντοπίστηκε στις Οινούσες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μπαμπάκ Τακβέε για Τουρκία: Οπαδοί του Ερντογάν διαδηλώνουν με σημαίες της Αλ Κάιντα (βίντεο)

Ο βοηθός του Γιαχία Σινουάρ σκοτώθηκε σε επιθέσεις των IDF στη Γάζα

Σύμβουλος Θρησκευτικών Υποθέσεων στην Τουρκική Πρεσβεία στη Δαμασκό

Το Ισραήλ ανησυχεί ότι οι Τούρκοι θα δημιουργήσουν βάση στη νότια Συρία

Οι χερσαίες επιχειρήσεις του Ισραήλ επεκτείνονται στη Γάζα εν μέσω εντατικοποιημένων συγκρούσεων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr