Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Με διχαλωτό σπαθί ο Γκρίζος Λύκος Μπαχτσελί απείλησε τις ΗΠΑ

Με διχαλωτό σπαθί ο Γκρίζος Λύκος Μπαχτσελί απείλησε τις ΗΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Έμμεσο μήνυμα με ένα… διχαλωτό γιαταγάνι, ειδικά κατά των ΗΠΑ που εξετάζουν να κατατάξουν τους Τούρκους ακροδεξιούς νεοναζί Γκρίζους Λύκους στη λίστα με τις τρομοκρατικές οργανώσεις, έστειλε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί απευθυνόμενος σε νέους που ανήκουν σε Γκρίζους Λύκους και εθνικιστές.

«Όμορφοι άνθρωποι του εθνικιστικού κινήματος, παιδιά μου.

»Στο χέρι σας πάντα να έχετε ένα μολύβι, όμως όταν χρειαστεί να έχετε και το σπαθί σας!» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηγέτης του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης μιλώντας σε συνέδριο. 

Όπως υπενθύμισε ο Μανώλης Κωστίδης του ΣΚΑΪ, ο Μπαχτσελί είναι ο άνθρωπος που στηρίζει την κυβέρνηση του Ερντογάν.  

Την ίδια ώρα, τα τουρκικά ΜΜΕ συνεχίζουν να δείχνουν την έντονη δυσαρέσκεια της κυβέρνησης της γείτονος όχι μόνο για την ελληνογαλλική συμφωνία, αλλά και για τη νέα ελληνοαμερικανική συμφωνία.

«Αμερικανικές δυνάμεις 40 χλμ από τα τουρκικά σύνορα» σημειώνει χαρακτηριστικά η Χουριέτ για την Αλεξανδρούπολη παραθέτοντας φωτογραφία Αμερικανών και Ελλήνων στρατιωτών με τις σημαίες τους, ενώ αναφέρεται ότι η αμερικανική και η γαλλική σημαίες θα κυματίζουν και σε άλλες ελληνικές περιοχές.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ανάλυση-Jerusalem Post: Η Τουρκία στο επίκεντρο της τριμερούς συνόδου Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου

Αλλάζει ρότα ο Μακρόν: Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνομιλιών με τον Πούτιν, ελέω… Τραμπ

Τούρκος ΥΠΑΜ: Το Ιράν κατάφερε βαρύ πλήγμα σε PKK και PJAK κατά τον πόλεμο με το Ισραήλ

Προειδοποίηση Ερντογάν σε Ισραήλ, Ελλάδα και Κύπρο: Η Τουρκία θα υπερασπιστεί τα θαλάσσια δικαιώματά της

Το Ισραήλ απορρίπτει τη συμμετοχή της Τουρκίας στη σταθεροποιητική δύναμη της Γάζας, δηλώνει ο Παλαιστίνιος πρεσβευτής στη Μόσχα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr