ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για MİT - Εθνική Οργάνωση Πληροφοριών (Τουρκία), Γερμανία, Κατασκοπεία, Μυστικές Υπηρεσίες Πληροφοριών, Ντενίζ Γιουτζέλ, Πράκτορες, Τουρκία,

















































Η Λαγκάρντ βάζει φρένο στους Ευρωπαίους για το δάνειο προς την Ουκρανία
Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% - Ο Τσίπρας έως και 36%
Η Νίνα Κασιμάτη χαιρετίζει την ένταξη του «Κίμωνα» στο Πολεμικό Ναυτικό
Αγροτική εξέγερση στις Βρυξέλλες - Οργισμένοι αγρότες πολιόρκησαν το Ευρωκοινοβούλιο
Ο «Κίμων» γαλανόλευκος - Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα ισχυροποιείται για να προστατεύει, να αποτρέπει, να εγγυάται - Ο «Κίμων»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πολλά έχουν ειπωθεί για το «μακρύ χέρι» του Ταγίπ Ερντογάν στη Γερμανία. Μία νέα διάσταση δίνει ο γνωστός δημοσιογράφος της εφημερίδας Die Welt Ντενίζ Γιουτζέλ, ο οποίος, την εποχή που εργαζόταν ως ανταποκριτής στην Τουρκία, είχε φυλακιστεί χωρίς καν να του απαγγελθούν κατηγορίες.
Σε σημερινό (Δευτέρα) άρθρο του με τίτλο «Καθεστώς φόβου από τον Ερντογάν στη Γερμανία» ο Ντενίζ Γιουζέλ γράφει, μεταξύ άλλων στην εφημερίδα του Βερολίνου:
«Η τουρκική μυστική υπηρεσία ΜΙΤ μπορεί να δρα σχεδόν ανενόχλητη.
»Σύμφωνα με ποικίλα δημοσιεύματα για την ΜΙΤ εργάζονται στη Γερμανία 800 συνεργάτες πλήρους απασχόλησης, καθώς και 6.000 έως 8.000 ανεπίσημοι συνεργάτες.
»Καμία ξένη μυστική υπηρεσία δεν διαθέτει περισσότερο προσωπικό σε γερμανικό έδαφος και, αντιστρόφως, η ΜΙΤ δεν διαθέτει περισσότερο προσωπικό σε καμία άλλη χώρα εκτός Τουρκίας. (…)
»Στους πληρωμένους καταδότες προστίθενται και εκείνοι που “καρφώνουν” οικειοθελώς γείτονες και συναδέλφους, είτε στην ιστοσελίδα της τουρκικής αστυνομίας, είτε με χαρακτηριστική άνεση μέσω app.
»Αποτέλεσμα: το καθεστώς φόβου του Ερντογάν έχει εξαπλωθεί προ πολλού και στη Γερμανία».






















































