ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ενώνουν στρατούς για να αποτρέψουν την Τουρκία
Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η εισαγγελία του Πόρτο Παουζάνια στην Σαρδηνία ζήτησε την παραπομπή σε δίκη του Τσίρο Γκρίλο, γιού του ιδρυτή του κινήματος Πέντε Αστέρων Μπέπε Γκρίλο, με την κατηγορία του βιασμού.
Η υπόθεση αφορά την καταγγελία Ιταλο-νορβηγίδας ότι βιάστηκε από τον Τσίρο Γκρίλο και τρεις φίλους του, τον Ιούλιο του 2019, μετά από μια βραδιά που είχαν περάσει μαζί σε ντίσκο.
Στις 25 Ιουνίου ορίσθηκε η πρώτη ακροαματική διαδικασία.
Ο γιός του Γκρίλο μαζί με τους τρεις φίλους του κατηγορούνται για ομαδικό βιασμό.
Οι νέοι ισχυρίζονται ότι ήταν σεξουαλική συνεύρεση που πραγματοποιήθηκε με την συγκατάθεση της κοπέλας, αλλά η ίδια κατέθεσε στους εισαγγελείς ότι είχε αναγκασθεί να πιει αλκοολούχα ποτά και δεν είχε επίγνωση του τι συνέβαινε.
Παράλληλα, οι τέσσερις κατηγορούμενοι τράβηξαν βίντεο με κινητό τηλέφωνο και το έστειλαν και σε άλλα άτομα, χωρίς την συναίνεση της κοπέλας.
Tον περασμένο Απρίλιο, ο Μπέπε Γκρίλο προσπάθησε να υπερασπιστεί τον γιό του, με βιντεοσκοπημένο μήνυμα μέσω διαδικτύου στο οποίο, μεταξύ των άλλων είπε ότι μια κοπέλα που πέφτει θύμα βιασμού, την επομένη δεν πάει για σερφ και δεν καταθέτει μήνυση οκτώ ημέρες μετά το συμβάν.
Η μεγάλη πλειοψηφία των αντιδράσεων των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν αρνητική, διότι η παρέμβαση του Μπέπε Γκρίλο κρίθηκε σεξιστική, βαθιά προσβλητική και άκρως μεροληπτική.






















































