ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Εμανουέλ Μακρόν, Ευρωπαϊκή Ένωση, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Σύνοδος Κορυφής,

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Νίκος Παππάς για ξυλοδαρμό δημοσιογράφου: «Είχα λάθος αντίδραση, στη δική του δράση-πρόκληση»
Το «γεωλογικό παράδοξο» των Βερμούδων: Μια αθέατη «σχεδία» κάτω από τον Ωκεανό
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
O Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν μίλησε από το Πόρτο της Πορτογαλίας στη θεματική συνεδρίαση για την απασχόληση και τα εργασιακά στην Κοινωνική Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για τα νομοθετικά έργα που είναι σε εξέλιξη στις Βρυξέλλες σε μια προσπάθεια καλύτερης προστασίας των εργαζομένων στις νέες ψηφιακές πλατφόρμες ή επιβολής μιας σύγκλισης προς τα πάνω των ελάχιστων μισθών στην ΕΕ.
Ο κ. Μακρόν δεν έκρυψε τις δυσκολίες «Υπάρχει αντίσταση, επιφυλακτικότητα, στιγμές έντασης, αλλά είναι απαραίτητες για να υπάρξει πρόοδος σήμερα» δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος.
Οι χώρες του νότου, όπως η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία και η Πορτογαλία τάσσονται θετικά προς αυτή την πρόταση.
Την απορρίπτουν όμως οι χώρες του Βορρά, που είναι προσκολλημένες στα εθνικά τους μοντέλα αλλά και οι ανατολικές χώρες, που θεωρούν το χαμηλό μισθό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των οικονομιών τους.






















































