Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι λέει η Γερμανία για την αντιμετώπιση της Ούρσουλα από τον Ερντογάν στην Άγκυρα

Τι λέει η Γερμανία για την αντιμετώπιση της Ούρσουλα από τον Ερντογάν στην Άγκυρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Δεν σχολιάζουμε εδώ θέματα εθιμοτυπίας», δήλωσε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Ουλρίκε Ντέμερ, απαντώντας σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ σχετικά με την αντιμετώπιση που επιφύλαξε ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν στην Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν κατά την διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής της, με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Σαρλ Μισέλ, στην Άγκυρα.

Η κυρία Ντέμερ παρέπεμψε ακόμη στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και στην Γενική Γραμματεία του Συμβουλίου της ΕΕ οι οποίες, όπως είπε, «έχουν ήδη εκφραστεί για το θέμα».

Κληθείσα από το ΑΠΕ-ΜΠΕ να σχολιάσει επίσης τον χαρακτηρισμό «δικτάτορας» που απέδωσε ο Ιταλός Πρωθυπουργός Μάριο Ντράγκι στον κ. Ερντογάν, η εκπρόσωπος περιορίστηκε να δηλώσει ότι η γερμανική κυβέρνηση έχει λάβει γνώση, αλλά έχει ως αρχή να μην σχολιάζει δηλώσεις αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Λαγκάρντ βάζει φρένο στους Ευρωπαίους για το δάνειο προς την Ουκρανία

Αγροτική εξέγερση στις Βρυξέλλες – Οργισμένοι αγρότες πολιόρκησαν το Ευρωκοινοβούλιο

Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας

Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές

Διπλωματικές πηγές: Το πρώτο τρίμηνο του 2026 το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr