ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βραζιλία, Κορωνοϊός - Κορονοϊός,

















































Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ενώνουν στρατούς για να αποτρέψουν την Τουρκία
Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Από κορωνοϊό πέθανε ένας πολιτικός στη Βραζιλία, αρνητής του εμβολίου, που είχε υποστηρίξει ένα νομοσχέδιο για την απαγόρευση του υποχρεωτικού εμβολιασμού στη χώρα.
Ο Σίλβιο Αντόνιο Φαβέρο υποστήριζε ότι το νομοσχέδιο «εγγυάται το δικαίωμα των πολιτών να αποφασίζουν οι ίδιοι αν θέλουν ή όχι να εμβολιαστούν».
Το νομοσχέδιο «στοχεύει στην αποτροπή του υποχρεωτικού εμβολιασμού καθώς επί του παρόντος υπάρχει αβεβαιότητα σχετικά με την αποτελεσματικότητα και τις πιθανές παρενέργειες των εμβολίων» υποστήριζε ο Φαβέρο.
Ο 54χρονος πολιτικός ανήκε στο κόμμα του Ζαΐρ Μπολσονάρο, που προκάλεσε αντιδράσεις με τους χειρισμούς του για την πανδημία από πολύ νωρίς και εσχάτως για την υποστήριξή τους στους διαδηλωτές κατά του lockdown.
Ο Φαβέρο εισήχθη σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας στις 11 Απριλίου και σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάστασή του επιδεινώθηκε δύο μέρες αργότερα.
«Ο Φαβέρο άφησε το σημάδι του στην ιστορία του Μάτο Γκρόσο, αγωνιζόμενος για αυτό που πίστευε ότι είναι σωστό» ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της πολιτείας, κηρύσσοντας τριήμερο πένθος.






















































