Θα μπορούσε κανείς να το ονομάσει και κεμπάμπ φιδιού με την διαφορά ότι τα κομμάτια σερβίρονται… ωμά.
Πρόκειται για την αγαπημένη λιχουδιά, ο τρόπος του λέγειν, για τους Κινέζους.
Αποκεφαλίζουν το φίδι κόβουν και την ουρά, και ενώ αυτό σπαρταράει το κόβουν κομματάκια και το προσφέρουν.
Όμως το “πιάτο” έχει γίνει πλέον και γκουρμέ για τους πλούσιους.
Στα καλά εστιατόρια προσφέρεται μα κάποια λαχανικά ή σος.
Δείτε το πιάτο που θα μπορούσε να τρώει και ο Φρέντι Κρούγκερ στον… “Δρόμο με τις λεύκες”