ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Φοβισμένος Ερντογάν: Το Ισραήλ ενδέχεται να στοχοποιήσει την Τουρκία στο μέλλον
Λιβύη: Το «άκυρο» ανυπόστατο τουρκολυβικό μνημόνιο και οι ενστάσεις για την Κρήτη
Μήνυμα Οτσαλάν: «Ο σοσιαλισμός οφείλει να είναι ο αγώνας για την απελευθέρωση των λαών»
Ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών διαχώρισε τη θέση του από τα κομματικά σχέδια της Καρυστιανού
Ο Μπασάρ αλ Άσαντ μαθαίνει ρωσικά και επιθυμεί να εργαστεί ως οφθαλμίατρος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εξαγριωμένο πλήθος επιτέθηκε στον υπουργό της κυβέρνησης στην Ουκρανία, Βιτάλι Ζουράφσκι (Vitaly Zhuravsky), και αφού τον άρπαξαν τον πέταξαν μέσα σε κάδο απορριμμάτων, που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Κοινοβουλίου.
Συγκεκριμένα, μία ομάδα ανδρών που διέκρινε τον Ζουράφκσι να βγαίνει από το Κοινοβούλιο, τον έπιασε και τον πέταξε μέσα στον κάδο. Μάλιστα, κάθε φορά που επιχειρούσε να βγει τον εμπόδιζαν και τον ξαναβουτούσαν μέσα στα σκουπίδια.
Ένας μάλιστα εκ των αξαγριωμένων Ουκρανών ακούγεται να φωνάζει: «Παιδιά αφήστε με να τον κλωτσήσω τουλάχιστον μία φορά»
Ο Βιτάλι Ζουράφσκι έχει συγκεντρώσει το μένος μερίδας των Ουκρανών, επειδή συνέταξε το νομοσχέδιο με το οποίο ουσιαστικά απαγορεύονται οι διαδηλώσεις στην Ουκρανία.






















































