ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% - Ο Τσίπρας έως και 36%
Η Λαγκάρντ βάζει φρένο στους Ευρωπαίους για το δάνειο προς την Ουκρανία
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Η Νίνα Κασιμάτη χαιρετίζει την ένταξη του «Κίμωνα» στο Πολεμικό Ναυτικό
Αγροτική εξέγερση στις Βρυξέλλες - Οργισμένοι αγρότες πολιόρκησαν το Ευρωκοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση επιβεβαίωσε την Τετάρτη τη θέση της ότι οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού πρέπει να παραμείνουν εθελοντικοί.
Στο ομοσπονδιακό κοινοβούλιο (Bundestag), ωστόσο, η καγκελάριος Μέρκελ κάλεσε τους πολίτες «να επωφεληθούν από τη δυνατότητα εμβολιασμού τους.
»Ο στόχος είναι η ανοσία της αγέλης.
»Εάν δεν εμβολιαστούν περισσότερο από 40%, 50% ή 60% των πολιτών, όλοι θα πρέπει να φορούν μάσκα για μεγάλο χρονικό διάστημα», όπως είπε.
Η Μέρκελ δεν απέκλεισε πάντως αλλαγές στη στρατηγική εμβολιασμού για τον κορωνοϊό.
«Η διαδικασία εξαρτάται επίσης από το τι θα διαπιστώσουν οι Αρχές αδειοδότησης σχετικά με την καταλληλότητα των εμβολίων και για το τι θα ισχύσει για ποια ομάδα.
»Για παράδειγμα, δεν υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα στοιχεία για τα παιδιά».
Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Πανεπιστημίου της Λειψίας, μόνο ο ένας στους δύο πολίτες θέλει να εμβολιαστεί.
Τον Απρίλιο, το ποσοστό ανέρχονταν στο 79%.
Λόγω της φθίνουσας προθυμίας για εμβολιασμό, η Ένωση Ιατρών «Marburger Bund» τάχθηκε υπέρ μιας ευρείας εκστρατείας ενημέρωσης.






















































