ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αζερμπαϊτζάν, Αρμενία, Δημοκρατία του Αρτσάχ, Καύκασος, Ναγκόρνο Καραμπάχ, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,

















































Η Λαγκάρντ βάζει φρένο στους Ευρωπαίους για το δάνειο προς την Ουκρανία
Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% - Ο Τσίπρας έως και 36%
Η Νίνα Κασιμάτη χαιρετίζει την ένταξη του «Κίμωνα» στο Πολεμικό Ναυτικό
Αγροτική εξέγερση στις Βρυξέλλες - Οργισμένοι αγρότες πολιόρκησαν το Ευρωκοινοβούλιο
Ο «Κίμων» γαλανόλευκος - Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα ισχυροποιείται για να προστατεύει, να αποτρέπει, να εγγυάται - Ο «Κίμων»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, γνωρίζοντας ότι θα είναι το «κυρίως πιάτο» του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στη σύνοδο της 10-11 Δεκεμβρίου, επέλεξε να κάνει «επίδειξη δύναμης» επισκεπτόμενος το Αζερμπαϊτζάν, στις 9-10 Δεκεμβρίου, για να πραγματοποιήσει «θρίαμβο» της νίκης του επί των Αρμενίων στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.
Η επίσκεψη Ερντογάν στο Μπακού θα είναι η πρώτη ξένου ηγέτη στο Αζερμπαϊτζάν μετά την κήρυξη της εκεχειρίας μεταξύ Αρμενίων και Αζέρων, ύστερα από ρωσική παρέμβαση, η οποία προβλέπει την απόσυρση των Αρμενίων από το μεγαλύτερο μέρος του Ναγκόρνο Καραμπάχ και επιστροφή των περισσότερων εδαφών αυτής της περιοχής στο Αζερμπαϊτζάν.
Ο Ερντογάν θα συναντηθεί με τον «αδελφό» του Αλίεφ, τύραννο του Αζερμπαϊτζάν και θα παρακολουθήσει μεγάλη στρατιωτική παρέλαση των αζερικών ενόπλων δυνάμεων στο Μπακού, για τον εορτασμό της νίκης στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.
Δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα παρελάσουν και οι τζιχαντιστές μισθοφόροι που μετέφερε από τη Συρία.






















































