Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κύπρος: Συγκρούσεις διαδηλωτών και αστυνομιών σε διαδήλωση κατά των μέτρων για τον κορωνοϊό

Κύπρος: Συγκρούσεις διαδηλωτών και αστυνομιών σε διαδήλωση κατά των μέτρων για τον κορωνοϊό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στην πόλη της Λεμεσού, όταν εκατοντάδες πολίτες θέλησαν να διαμαρτυρηθούν ενάντια στα περιοριστικά μέτρα που επέβαλε στην πόλη η κυβέρνηση για την ανάσχεση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ομάδες διαδηλωτών έριξαν κροτίδες και άναψαν φωτιές σε κάδους στην πλατεία Διοικητηρίου, ενώ προκάλεσαν ζημιές σε καταστήματα.

Η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη τουλάχιστον 20 ατόμων, ενώ οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ορισμένους αστυνομικούς ελαφρά τραυματίες.

Τη θλίψη του για τα όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου εξέφρασε ο πρώην αρχηγός Αστυνομίας, Κύπρος Μιχαηλίδης.

Σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Θλίβομαι βαθύτατα για όλους αυτούς τους ανθρώπους που συμμετέχουν και που είναι όλοι υποψήφια θύματα κορωνοϊού.

»Το χειρότερο όμως είναι ότι υποψήφια θύματα είναι και πολλοί άλλοι που δεν φταίνε σε τίποτε να πληρώσουν αυτήν τη δική τους αλόγιστη συμπεριφορά.

»Τέτοιες εκδηλώσεις και ενέργειες ενισχύουν τις πιθανότητες για περαιτέρω μέτρα και παγκύπριο αποκλεισμό. Ας λογικευτούμε επιτέλους…».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νίκος Δένδιας για το πρόγραμμα ΘΩΡΑΞ: Δεδομένα από ραντάρ, εναέρια, επίγεια μέσα, UAVs, παρατηρητήρια κ.α. με Τεχνητή Νοημοσύνη μας προειδοποιούν

25 βουλευτές της ΝΔ απορούν γιατί δεν «έπεσε» ακόμα το κεφάλι του Τσάφου

Στους δρόμους οι Τούρκοι για να διαδηλώσουν κατά του Ερντογάν σε μια «νύχτα δημοκρατίας»

Αλέξης Τσίπρας: Νέα Εθνική πυξίδα – Ισχυρή και αυτοδύναμη Ελλάδα η απάντηση στις ραγδαίες γεωπολιτικές μετατοπίσεις

Ο κουτοπόνηρος Κούρδος γενίτσαρος Φιντάν θέλει να προσαρτήσει η Τουρκία τα κατεχόμενα της Κύπρου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr