ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γερμανία, Ελληνικά Νησιά, Εμπρησμός, Λαθρομετανάστες, Λέσβος, Μετανάστες, Νησιά Αιγαίου, Πρόσφυγες, Πυρκαγιά, Φωτιά, Χορστ Ζεεχόφερ,

















































Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο
Η Ερντογάν θέλει να επιστρέψει τους S-400 στη Ρωσία για να πάρει F-35 από τις ΗΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η γερμανική κυβέρνηση θα προσφέρει άμεση και χωρίς διαδικασίες βοήθεια στην Ελλάδα μετά την πυρκαγιά στον καταυλισμό προσφύγων της Μόριας στη Λέσβο, ενώ ταυτόχρονα θα πιέσει για ευρωπαϊκή λύση.
«Εξετάζεται το πώς θα υποστηριχθεί τώρα η Ελλάδα. Θα παράσχουμε τη βοήθεια με έναν απλό τρόπο», τόνισε εκπρόσωπος του ομοσπονδιακού υπουργού Εσωτερικών Χορστ Ζέεχοφερ στο Βερολίνο. Ο Ζέεχοφερ επικοινώνησε επίσης τηλεφωνικά με τον Έλληνα συνάδελφό του.
«Η πυρκαγιά κατέστησε σαφές ότι υπάρχει επείγουσα ανάγκη να βρεθεί μια ευρωπαϊκή λύση στο θέμα των προσφύγων.
»Η κατάσταση δεν είναι βιώσιμη μακροπρόθεσμα», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών.
Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος της κυβέρνησης Μαρτίνα Φιτς δήλωσε επίσης ότι «το ομοσπονδιακό υπουργικό συμβούλιο συμφώνησε ότι πρέπει να βρεθεί μια συναινετική ευρωπαϊκή λύση για το τρέχον οξύ πρόβλημα».






















































