Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καρχαρίας κατασπάραξε 63χρονη στις ΗΠΑ

Καρχαρίας κατασπάραξε 63χρονη στις ΗΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μια 63χρονη Νεοϋορκέζα έχασε τη ζωή της την Δευτέρα όταν δέχτηκε επίθεση από έναν μεγάλο λευκό καρχαρία στα νότια του Μέιν, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές αυτές της Πολιτείας.

Η γυναίκα κολυμπούσε κατά μήκος της παραλίας, κοντά στην πόλη Πόρτλαντ.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της τοπικής ακτοφυλακής, τον Πάτρικ Κέλιχερ, δύο άνθρωποι που έκαναν καγιάκ στην περιοχή κατάφεραν να την βγάλουν στην ξηρά, αφότου της επιτέθηκε ο καρχαρίας, όμως εκεί διαπίστωσαν ότι ήταν ήδη νεκρή.

Το θύμα ήταν η 63χρονη Τζούλι Ντιμπέριο Χόλογουοτς, η οποία ζούσε στη Νέα Υόρκη αλλά είχε εξοχική κατοικία στο Μέιν.

Από ένα δόντι που βρέθηκε στο σημείο της επίθεσης οι ειδικοί επιβεβαίωσαν ότι της επιτέθηκε καρχαρίας.

Αυτή είναι η δεύτερη επίθεση καρχαρία που έχει αναφερθεί ποτέ στο Μέιν και η πρώτη θανατηφόρα.

Η τοπική υπηρεσία Γεωργίας και Δασών κάλεσε τους κολυμβητές να μπαίνουν στο νερό μόνο μέχρι τη μέση, στα δέκα πολιτειακά πάρκα που διαθέτουν παραλία.

Επίσης, η υπηρεσία Θαλασσίων Πόρων του Μέιν προέτρεψε τους κατοίκους και τους επισκέπτες να μην κολυμπούν κοντά σε φώκιες ή σε κοπάδια ψαριών, που αποτελούν τους συνήθεις στόχους των καρχαριών.

Εδώ και πολλές εβδομάδες, καρχαρίες έχουν θεαθεί σε πολλές περιοχές των βορειοανατολικών ΗΠΑ, ιδίως κοντά στη Νέα Υόρκη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νετανιάχου είπε στον Μπάρακ (ΗΠΑ) ότι ο αλ-Σάραα της Δαμασκού ΔΕΝ είναι αξιόπιστος κι ότι ΔΕΝ θέλει τους Τούρκους

Ανησυχία στο Ισραήλ: Οι ΗΠΑ διαπραγματεύονται την πώληση μαχητικών F-35 στο Κατάρ

Οι ΗΠΑ δίνουν εγγυήσεις ασφαλείας στην Ουκρανία και ζητούν να παραδώσει το Ντονμπάς στον Πούτιν

Η σφαγή των Εβραίων – Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες – 10χρονη μεταξύ των νεκρών

Συριακές Αρχές: Ο δράστης της επίθεσης που σκότωσε Αμερικανούς ήταν μέλος των δυνάμεων ασφαλείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr