Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Αυτή είναι η ΑΟΖ Ελλάδας-Λιβύης» λέει ο Λιβυκός Εθνικός Στρατός (LNA)

«Αυτή είναι η ΑΟΖ Ελλάδας-Λιβύης» λέει ο Λιβυκός Εθνικός Στρατός (LNA)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο ανεπίσημος λογαριασμός στο Twitter του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA), δηλαδή των ενόπλων δυνάμεων της νόμιμα εκλεγμένης Βουλής των Αντιπροσώπων της Λιβύης, ανάρτησε ένα χάρτη με την οριοθέτηση ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδας και Λιβύης σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο, με το σχόλιο-λεζάντα ότι τα όνειρα του Ερντογάν πήραν την κάτω βόλτα.

Την Τρίτη ο Νίκος Δένδιας επισκέφθηκε το Τομπρούκ της Λιβύης (Κυρηναϊκή), όπου πραγματοποίησε συνάντηση με τον πρόεδρο της Βουλής Ακίλα Σάλεχ.

«Συζητήσαμε, για τον καθορισμό των θαλασσίων ζωνών μεταξύ Ελλάδας και Λιβύης, στο πλαίσιο, βεβαίως, όχι της αυθαιρεσίας που συνιστά το φερόμενο ως μνημόνιο Σαράτζ-Τουρκίας, αλλά στο πλαίσιο του Διεθνούς Δικαίου, σε συνέχιση των συνομιλιών μεταξύ Ελλάδας και Λιβύης το 2010», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με τον Λίβυο πρόεδρο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Διεθνής Διάσκεψη για τη Συρία: Διπλωματικές πρωτοβουλίες και συμμετοχή της Ελλάδας

Ο Νίκος Δένδιας στις ΗΠΑ εξήγησε πώς η Ελλάδα στέκεται πυλώνας σταθερότητας κι ασφάλειας εν μέσω γεωπολιτικού χάους

Ο Νίκος Δένδιας υπενθύμισε στις ΗΠΑ ότι η Τουρκία είναι «δηλωμένος εχθρός του Ισραήλ»

Νετανιάχου: Αν η Χαμάς δεν επιστρέψει τους ομήρους μέχρι το Σάββατο, η εκεχειρία λήγει

Ισραηλινός αξιωματούχος: Η συμφωνία εκεχειρίας θα διακοπεί αν δεν απελευθερωθούν 9 όμηροι τις επόμενες ημέρες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr