Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δημόσιος αποκεφαλισμός στη Σαουδική Αραβία (βίντεο)

Δημόσιος αποκεφαλισμός στη Σαουδική Αραβία (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σοκάρουν οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου από δημόσιο αποκεφαλισμό στην πόλη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας.

Το βίντεο ανέβηκε στο διαδίκτυο στις 20 Αυγούστου και καταγράφει τον αποκεφαλισμό τριών καταδικασμένων σε θάνατο.

Στις 14 Αυγούστου ένας Πακιστανός, που είχε καταδικαστεί για διακίνηση ναρκωτικών, αποκεφαλίστηκε στην Σαουδική Αραβία, ανεβάζοντας στους 25 τους ανθρώπους που έχουν καταδικαστεί σε θάνατο από την αρχή του χρόνου.

Στις 11 Αυγούστου είχε αποκεφαλιστεί άλλος ένας, ο οποίος είχε καταδικαστεί για την δολοφονία της γυναίκας του με τσεκούρι μπροστά στα μάτια της μικρής του κόρης.

Στις 9 Αυγούστου είχε αποκεφαλιστεί άλλος κατηγορούμενος επειδή είχε σκοτώσει δύο Φιλιππινέζες υπηρέτριες.

Πέρσι συνολικά 78 άνθρωποι εκτελέστηκαν προκαλώντας μάλιστα και την αντίδραση του ΟΗΕ που είχε επισημάνει την ραγδαία αύξηση της χρήσης της θανατικής ποινής στην χώρα αυτή.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Κουβέιτ καλωσορίζει τη συμφωνία SDF-HTS ως «ένα βήμα προς τη σταθερότητα»

Ζελένσκι: Τι θα προτείνει η Ουκρανία στις ΗΠΑ για τον τερματισμό του πολέμου με τη Ρωσία

Ζελένσκι: Η Ουκρανία είναι «πλήρως δεσμευμένη» στον εποικοδομητικό διάλογο με τις ΗΠΑ

Ντόναλντ Τραμπ: Επίσκεψη στη Σαουδική Αραβία για επενδύσεις και εξαιρετικές σχέσεις

Σαουδική Αραβία: Η Aramco ανέφερε κέρδη 106,25 δισ. για το 2024

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr