Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

25χρονη έκανε τατουάζ στα μάτια και έμεινε τυφλή

25χρονη έκανε τατουάζ στα μάτια και έμεινε τυφλή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μόδα, Πολωνία, Τατουάζ,

Μια γυναίκα στην Πολωνία έμεινε τυφλή στο ένα μάτι και τώρα κινδυνεύει να χάσει την όραση και στο δεύτερο μάτι της μετά από τατουάζ που έκανε στους βολβούς των ματιών της.

Η Αλεξάνδρα Σαντόβσκα, 25 ετών, από το Βρότσλαβ αποφάσισε να κάνει τατουάζ στα μάτια της επειδή ήθελε να μιμηθεί τον ραπ καλλιτέχνη, Popek, ο οποίος επίσης είχε βάψει τα μάτια του μαύρα.

Η αποτυχημένη διαδικασία δημιούργησε πόνους στα μάτια της 25χρονης, αλλά ο tatto artist την διαβεβαίωσε ότι είναι φυσιολογικό στην αρχή και να το αντιμετωπίσει με παυσίπονα.

Τώρα, ο Piotr A, όπως ονομάζεται αντιμετωπίζει 3 χρόνια φυλάκισης για την τύφλωση που προκάλεσε στην Σαντόβσκα ακούσια.

Αφού έχασε πλήρως την όρασή της στο δεξί της μάτι, οι γιατροί ενημέρωσαν την Αλεξάνδρα ότι η ζημιά είναι ανεπανόρθωτη και ότι σύντομα θα χάσει την όρασή της και στο άλλο μάτι.

Μετά από έρευνα των αρχών διαπιστώθηκε πως ο tatto artist είχε κάνει σοβαρά λάθη κατά την διάρκεια της διαδικασίας, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος πως χρησιμοποίησε μελάνη σώματος για το τατουάζ το οποίο δεν πρέπει να έρχεται σε επαφή με τα μάτια.

«Υπάρχουν σαφείς ενδέιξεις ότι ο Piotr A δεν είχε τις κατάλληλες γνώσεις για μια τόσο λεπτή διαδικασία», δήλωσαν οι δικηγόροι του θύματος.

«Ωστόσο, αποφάσισε να συνεχίσει και αυτό οδήγησε στην τραγωδία».

Η Αλεξάνδρα παρόλα αυτά δεν το βάζει κάτω.

«Δυστυχώς οι γιατροί δεν φαίνονται πολύ αισιόδοξοι.

»Η ζημιά είναι πολύ εκτεταμένη και φοβάμαι ότι σύντομα θα τυφλωθώ εντελώς», είπε η ίδια.

«Δεν θα κλειδωθώ στο υπόγειο, ούτε θα πάθω κατάθλιψη. Θα προχωρήσω μπροστά».

Στον τατουατζή που εξακολουθεί να δουλεύει, έχουν απαγγελθεί κατηγορίες. Έχει δηλώσει αθώος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Τουσκ απαξιώνει Μητσοτάκη και κάνει βασικό «παίχτη» τον Ερντογάν

Τουρκία: Συνάντηση Τουσκ-Ερντογάν για την ευρωπαϊκή άμυνα και εξοπλισμούς

Ο Έλον Μασκ προειδοποιεί: Χωρίς Starlink, η Ουκρανία καταρρέει – Γιατί αποκάλεσε τον Πολωνό ΥΠΕΞ «ανθρωπάκι»

Νέες λεκτικές επιθέσεις από τους Ευρωπαίους κατά Πούτιν

Σταμάτησε ήδη η στρατιωτική βοήθεια των ΗΠΑ προς την Ουκρανία μετά το διάταγμα Τραμπ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr