ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κατεχόμενα Κύπρος - Ψευδοκράτος «ΤΔΒΚ», Κύπρος, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, Μουσταφά Ακιντζί, Τουρκία,

















































Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ενώνουν στρατούς για να αποτρέψουν την Τουρκία
Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Η Ερντογάν θέλει να επιστρέψει τους S-400 στη Ρωσία για να πάρει F-35 από τις ΗΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ανέντιμο πολιτικό χαρακτήρισε τον Μουσταφά Ακιντζί, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, με αφορμή τις δηλώσεις του ηγέτη των Τουρκοκυπρίων περί «φρικτού σεναρίου προσάρτησης των Κατεχομένων από την Τουρκία».
«Ο πρόεδρος της “ΤΔΒΚ” αξιοποιεί τις εξελίξεις στην Τουρκία για πολιτικά οφέλη πριν από τις εκλογές.
»Ποτέ δεν έχω δει έναν τόσο ανέντιμο πολιτικό στη ζωή μου.
»Θα προβώ σε περαιτέρω δηλώσεις σχετικά με αυτό το θέμα τις επόμενες ημέρες», δήλωσε ο Τσαβούσογλου.
O Ακιντζί βρέθηκε στο στόχαστρο της Άγκυρας, μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Guardian όπου δήλωσε ότι:
«Μπορούμε να πάρουμε δύο δρόμους. Θα προωθήσουμε μια λύση και θα πετύχουμε, ή θα βρεθούμε σε μια πιο εξαρτημένη δομή ως τμήμα του βόρειου τμήματος του νησιού.
»Δεν δεχόμαστε να είμαστε μια μειοψηφία των Ελληνοκυπρίων, ούτε δούλος των ηγεμόνων στην Τουρκία. Θέλουμε ανεξαρτησία και ελευθερία».
Η πρώτη αντίδραση ήρθε από τον ηγέτη του ακροδεξιού κόμματος MHP Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ο οποίος κάλεσε τον Τουρκοκύπριο ηγέτη να παραιτηθεί και να πάει στην ελληνική πλευρά.






















































