ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Φοβισμένος Ερντογάν: Το Ισραήλ ενδέχεται να στοχοποιήσει την Τουρκία στο μέλλον
Λιβύη: Το «άκυρο» ανυπόστατο τουρκολυβικό μνημόνιο και οι ενστάσεις για την Κρήτη
Μήνυμα Οτσαλάν: «Ο σοσιαλισμός οφείλει να είναι ο αγώνας για την απελευθέρωση των λαών»
Ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών διαχώρισε τη θέση του από τα κομματικά σχέδια της Καρυστιανού
Ο Μπασάρ αλ Άσαντ μαθαίνει ρωσικά και επιθυμεί να εργαστεί ως οφθαλμίατρος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Παρότι παραμένει το πρώτο κόμμα στην πρόθεση ψήφου, η δημοτικότητα της Λέγκας του Ματέο Σαλβίνι συνεχίζει να κατρακυλά, υποχωρώντας στις τελευταίες δημοσκοπήσεις κάτω από το 30%.
Σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση του ιταλικού Ινστιτούτου Ixè, για πρώτη φορά από τα τέλη Οκτωβρίου η Λέγκα του Ματέο Σαλβίνι η Λέγκα λαμβάνει το 29,9% της πρόθεσης ψήφου, ενώ η κεντροαριστερά του Δημοκρατικού Κόμματος δεν ξεπερνά το 20,2%.
Όπως σημειώνουν οι σχολιαστές, τα ποσοστά του κόμματος Σαλβίνι η παρουσιάζουν κάμψη για πέμπτη συνεχή εβδομάδα, έστω κι αν παραμένει πρώτη πολιτική δύναμη της χώρας.
Το κίνημα Πέντε Αστέρων έχει το 16% της πρόθεσης ψήφου, ενώ το ακροδεξιό κόμμα Αδέλφια της Ιταλίας αυξάνει τα ποσοστά του και αγγίζει το 10,5%.
Η «Φόρτσα Ιτάλια» του Σίλβιο Μπερλουσκόνι παραμένει σταθερή με ποσοστό 7% , ενώ το νέο κόμμα του πρώην πρωθυπουργού Ματέο Ρέντσι «Ζωντανή Ιταλία», σύμφωνα με το δημοσκοπικό ινστιτούτο Ixè, εξασφαλίζει μόνο το 3,6% της πρόθεσης ψήφου.
Σε ό,τι αφορά, τέλος, την κρίσιμη αναμέτρηση της 26ης Ιανουαρίου στην ευρύτερη περιοχή της Μπολόνια (περιφέρεια της Εμίλια Ρομάνια), η ίδια έρευνα προσθέτει ότι ο υποψήφιος της κεντροαριστεράς, Στέφανο Μπονατίσι μέχρι τώρα πείθει το 47,2% των ψηφοφόρων, ενώ η κύρια αντίπαλός του – η υποψήφια της Λέγκα Λουτσία Μποργκοντζόνι- λαμβάνει την στήριξη του 40,1% των ερωτηθέντων.






















































