ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Νίκος Παππάς για ξυλοδαρμό δημοσιογράφου: «Είχα λάθος αντίδραση, στη δική του δράση-πρόκληση»
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Το «γεωλογικό παράδοξο» των Βερμούδων: Μια αθέατη «σχεδία» κάτω από τον Ωκεανό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έρευνα σοκ για τον πρώην πρόεδρο της Αργεντινής Μαουρίτσιο Μάκρι.
Σύμφωνα με μελέτη πανεπιστημίου της χώρας που είδε το φως της δημοσιότητας το ποσοστό του φτωχού πληθυσμού ανέβηκε ραγδαία και έφτασε το 40,8% κάτι που σημαίνει ότι αφορά πλέον 16.000.000 ανθρώπους.
Αυτό σημαίνει ότι σε σχέση με το 2015 το ποσοστό ανέβηκε κατά 12 μονάδες ενώ οι άνθρωποι που επηρεάστηκαν αυξήθηκαν κατά 5.000.000.
Το πιο σοκαριστικό εύρημα της έρευνας αφορά τα παιδιά μέχρι 17 ετών καθώς αποτελούν το 59,5% των πληθυσμού που πλήττεται από τη φτώχεια.
Σε ότι αφορά τους άστεγους στη χώρα, έφτασαν στο 9% του πληθυσμού, μιλάμε δηλαδή για σχεδόν 4.000.000 πολίτες.
Κατά τη διάρκεια της θητείας του ο Μάκρι προχώρησε σε δανειοδότηση από το ΔΝΤ με αντάλλαγμα μέτρα λιτότητας τα οποία έφεραν τεράστια έφεση στην αργεντίνικη οικονομία.
Τον Οκτώβριο ο πρώην πρόεδρος έχασε τις προεδρικές εκλογές από τον περονιστή Αλμπέρτο Φερνάντες.






















































