ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γάζα (Πόλη της Παλαιστίνης), Ισραήλ, Λωρίδα της Γάζας, Ναΐμ Κασέμ, Παλαιστίνη, Χαμάς, Χεζμπολάχ,

















































Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο
Η Ερντογάν θέλει να επιστρέψει τους S-400 στη Ρωσία για να πάρει F-35 από τις ΗΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ του Λιβάνου, Σεΐχης Ναΐμ Κασέμ, είπε την Τετάρτη ότι η επιχείρηση του Ισραήλ στη Γάζα ήταν αναποτελεσματική και μόλις που… ακούμπησε τις υποδομές τούνελ της Χαμάς.
Μιλώντας στο κανάλι της Χεζμπολάχ “Αλ Μανάρ”, ο Κασέμ είπε, “ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός ήταν υπερήφανος που κατέστρεψε πάνω από 30 τούνελ, αλλά στη Γάζα, υπάρχουν πάνω από 3.000 τούνελ και ένα νέο τούνελ σκάβεται κάθε ώρα”.
Επίσης απάντησε στην παλαιστινιακή κριτική που έχει δεχτεί η Χεζμπολάχ επειδή δεν ενεπλάκη στις πολεμικές συγκρούσεις, βομβαρδίζοντας με ρουκέτες το βόρειο Ισραήλ.
“Μια τέτοια επιχείρηση θα μπορούσε να λειτουργήσει εναντίον των Παλαιστινίων, αντλώντας διεθνείς επικρίσεις που θα δικαιολογούσαν συνέχιση της επιθετικότητας του Ισραήλ», είπε και έστριψε δια του… αρραβώνος, αφού είναι γνωστό ότι Χεζμπολάχ αυτή την εποχή πολεμά εναντίον του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία και δεν της περισσεύουν δυνάμεις για να “παίζει” τα πολεμικά παιχνίδια της Χαμάς και του Ερντογάν στην περιοχή.






















































