Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εξαφανίστηκαν δύο δάσκαλοι Αγγλικών – Φόβοι για εμπόριο οργάνων

Εξαφανίστηκαν δύο δάσκαλοι Αγγλικών – Φόβοι για εμπόριο οργάνων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Υπάρχουν φόβοι ότι οι δύο δάσκαλοι Αγγλικών που εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς μέσα σε εβδομάδες στο εξωτερικό έχουν απαχθεί, ώστε τα σώματα τους να χρησιμοποιηθούν για εμπόριο οργάνων.

Ο 22χρονος John Bothma και ο 28χρονος Mushfiq Daniels ήταν προγραμματισμένο να πετάξουν στη Νότια Αφρική λίγο πριν τη λήξη των θεωρήσεων τους (visa), αλλά εξαφανίστηκαν όταν επισκέφθηκαν το Ho Chi Minh City, στο Βιετνάμ.

Δεν υπάρχει ίχνος του Bothma από τις 18 Μαΐου και του Daniels από τις 3 Ιουλίου και τώρα επικεφαλής της ανθρωπιστικής βοήθειας της Νότιας Αφρικής φοβάται ότι κυκλώματα εμπορίου οργάνων τους έχουν απαγάγει.

Νωρίτερα φέτος οι βιετναμέζικες Αρχές εξάρθρωσαν μια εγκληματική σπείρα που πωλούσε νεφρά στη μαύρη αγορά σε μια χώρα όπου υπάρχει τεράστια έλλειψη δωρητών για τα σημαντικότερα όργανα.

Το εμπόριο οργάνων βρίσκεται σε έξαρση στη χώρα με τεράστια κέρδη για την παράνομη αφαίρεση τμημάτων του σώματος.

Τώρα ο 67χρονος ιδρυτής της ανθρωπιστικής οργάνωσης Gift of the Givers στην Αφρική, δρ. Imtiaz Sooliman πιστεύει ότι έχουν πέσει θύματα του εμπορίου οργάνων.

Ο δρ. Sooliman έχει προσεγγίσει και τις δύο οικογένειες για να χρησιμοποιήσει τις εκτεταμένες επαφές και την εμπειρία του σε όλο τον κόσμο για να προσπαθήσει να ανακαλύψει τι συνέβη πραγματικά στους δύο Βρετανούς.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Έως και 65% μείωση δασμών σε κινεζικά προϊόντα εξετάζουν οι ΗΠΑ

Μεσαιωνικό νεκροταφείο στην Ουαλία γεμάτο γυναίκες με ενδείξεις πλούτου και μια ταφή-παράδοξο

Νίκος Δένδιας – Το μέλλον μας μετράει: Προστασία των παιδιών σε κρίσεις

Ο Νίκος Δένδιας Βαρσοβία και μετά Λονδίνο – Πολύ σημαντικές συναντήσεις στη βρετ. πρωτεύουσα

Συνέδριο Λονδίνο: η Μουσουλμανική Αδελφότητα χρησιμοποιεί την ακαδημαϊκή ελευθερία και την ελευθερία του λόγου για να προωθήσει την αντισημιτική της ιδεολογία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr