Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αεροσκάφος συνετρίβη στο Μεξικό – 14 νεκροί

Αεροσκάφος συνετρίβη στο Μεξικό – 14 νεκροί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δεκατέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν το ιδιωτικό τζετ στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη σε ορεινή περιοχή, στην Πολιτεία Κοαουίλα του Μεξικού.

Το αεροσκάφος, ένα Bombardier Challenger 601, είχε απογειωθεί το απόγευμα της Κυριακής, τοπική ώρα, από το Λας Βέγκας, με προορισμό το Μοντερέι, αλλά δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του. Μετέφερε 11 επιβάτες και τριμελές πλήρωμα και επρόκειτο να προσγειωθεί στις 18.30 στο διεθνές αεροδρόμιο Μαριάνο Εσκομπέδο.

Σύμφωνα με ισπανικούς ενημερωτικούς ιστοτόπους, οι επιβάτες είχαν πάει στο Λας Βέγκας για να παρακολουθήσουν έναν αγώνα μποξ.

Ο πιλότος επικοινώνησε για τελευταία φορά με τον πύργο ελέγχου του Μοντερέι ενώ βρισκόταν στη Μίνας δε Έρκουλες, σε απόσταση 141 μιλίων από τη Μονκλόβα της Κοαουίλα. Δεν έχει διευκρινιστεί μέχρι στιγμής αν ανέφερε ότι αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Τραμπ απειλεί την Κίνα με επιπλέον 50% δασμούς εάν δεν άρει τα αντίμετρά της

Τραμπ: Προχωράμε στην κατασκευή του F-47 του πρώτου μαχητικού αεροσκάφους έκτης γενιάς

Δασμούς 25% σε Καναδά και Μεξικό επιβάλει ο Τραμπ από την Τρίτη 4 Μαρτίου

Ο Τραμπ βλέπει ως εχθρό την Ευρώπη και ξεκινάει εμπορικό πόλεμο – Φιλικός με την Κίνα

Δίχως καράβια η Σαντορίνη – Μόνο αεροπλάνα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr