Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατί το Πακιστάν ανακαλεί τον πρεσβευτή του στην Ινδία

Γιατί το Πακιστάν ανακαλεί τον πρεσβευτή του στην Ινδία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τον πρεσβευτή του στην Ινδία ανακάλεσε για διαβουλεύσεις το Πακιστάν, απαντώντας με το ίδιο ακριβώς νόμισμα σε ανάλογη κίνηση της Ινδίας την περασμένη εβδομάδα.

«Ανακαλέσαμε για διαβουλεύσεις τον πρεσβευτή μας στην Ινδία. Έφυγε από το Νέο Δελχί το πρωί», αναφέρει σε μήνυμά του σήμερα Δευτέρα στο Twitter ο εκπρόσωπος του πακιστανικού υπουργείου Εξωτερικών Mοχάμαντ Φαϊζάλ (φωτο).

Η Ινδία ανακάλεσε τον πρεσβευτή της στο Πακιστάν την περασμένη εβδομάδα για να συζητήσουν για τις σχέσεις με το Ισλαμαμπάντ μετά την επίθεση αυτοκτονίας στο Κασμίρ, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 44 Ινδοί χωροφύλακες.

Το Νέο Δελχί κατηγορεί το Πακιστάν ότι εμπλέκεται στην επίθεση, κατηγορία την οποία αρνείται το Ισλαμαμπάντ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Πρεσβεία της Ελλάδας στο Ισραήλ εόρτασε την 25η Μαρτίου σε Κιμπούτζ που επιτέθηκε η Χαμάς

Σύμβουλος Θρησκευτικών Υποθέσεων στην Τουρκική Πρεσβεία στη Δαμασκό

Το μήνυμα Φαραντούρη στην Γαλλία για το μέλλον της Ευρώπης

Μετά από 13 χρόνια άνοιξε η Γερμανική Πρεσβεία στη Δαμασκό

FOX NEWS: Ιρανός αξιωματούχος αποκαλύπτει παγκόσμιο πρόγραμμα δολοφονιών της Τεχεράνης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr