ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου, Ιράκ, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Μασρούρ Μπαρζανί, Ρωσία, Σεργκέι Λαβρόφ,

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Το «γεωλογικό παράδοξο» των Βερμούδων: Μια αθέατη «σχεδία» κάτω από τον Ωκεανό
Η Νίνα Κασιμάτη χαιρετίζει την ένταξη του «Κίμωνα» στο Πολεμικό Ναυτικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Μασρούρ Μπαρζανί, ο καγκελάριος του Συμβουλίου Ασφαλείας του ιρακινού Κουρδιστάν, συναντήθηκε την Παρασκευή με τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο της Διάσκεψης Ασφαλείας του Μονάχου.
«Στη συνάντηση και οι δύο πλευρές επαναεπιβεβαίωσαν την ιστορική σχέση μεταξύ των λαών της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Κουρδικής Περιοχής», αναφέρεται σε ανακοίνωση του ιρακινού Κουρδιστάν.
Συζητήθηκε ο πόλεμος στη Συρία και ο Μασρούρ Μπαρζανί εξέφρασε στη ρωσική πλευρά την ανησυχία του σχετικά με το μέλλον του κουρδικού πληθυσμού της χώρας.
«Υπογραμμίστηκε η σημασία μιας ειρηνικής επίλυσης που θα εγγυάται τα δικαιώματά τους και την ασφάλειά τους», αναφέρεται στην κουρδική ανακοίνωση.
Επίσης, τη συνάντηση απασχόλησε πώς θα ενισχυθούν οι ισχυρές οικονομικές σχέσεις με την Κουρδική Περιοχή και το Ιράκ στο σύνολό του.






















































