ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Reuters, Βενεζουέλα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Νίκολας Μαδούρο, Πραξικόπημα, Χουάν Γκουάιντο,

















































Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% - Ο Τσίπρας έως και 36%
Η Λαγκάρντ βάζει φρένο στους Ευρωπαίους για το δάνειο προς την Ουκρανία
Η Νίνα Κασιμάτη χαιρετίζει την ένταξη του «Κίμωνα» στο Πολεμικό Ναυτικό
Αγροτική εξέγερση στις Βρυξέλλες - Οργισμένοι αγρότες πολιόρκησαν το Ευρωκοινοβούλιο
Ο «Κίμων» γαλανόλευκος - Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα ισχυροποιείται για να προστατεύει, να αποτρέπει, να εγγυάται - Ο «Κίμων»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ουάσιγκτον έχει απευθείας συνομιλίες με μέλη των ενόπλων δυνάμεων της Βενεζουέλας ενθαρρύνοντας τους να αποσύρουν τη στήριξή τους στην πρόεδρο Νικολάς Μαδούρο, ενώ η αμερικανική κυβέρνηση ετοιμάζει νέες κυρώσεις εις βάρος του προέδρου της Βενεζουέλας, δήλωσε στο Reuters υψηλόβαθμος αξιωματούχος του Λευκού Οίκου.
Η κυβέρνηση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ προσμένει λιποταξίες στρατιωτικών, δήλωσε ο αξιωματούχος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πρακτορείο Reuters, παρόλο που ελάχιστοι ανώτεροι αξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων της Βενεζουέλας στηρίζουν μέχρι σήμερα τον αναγνωρισμένο από τις ΗΠΑ ως μεταβατικό πρόεδρο, τον Χουάν Γκουάιντο.
«Πιστεύουμε ότι αυτοί είναι τα πρώτα βότσαλα πριν ξεκινήσουμε πραγματικά να βλέπουμε μεγαλύτερους βράχους να πέφτουν από το λόφο», είπε ο αξιωματούχος, μιλώντας υπό τον όρο να μην κατονομαστεί.
«Συνεχίζουμε να έχουμε συνομιλίες με μέλη του πρώην καθεστώτος Μαδούρο, με στρατιωτικούς, παρόλο που αυτές οι συνομιλίες είναι πολύ περιορισμένες», σημείωσε.
Ο αξιωματούχος αρνήθηκε να δώσει λεπτομέρειες σε ποιο επίπεδο αυτές οι συζητήσεις γίνονται και δεν είναι σαφές αν αυτές οι επαφές μπορούν να δημιουργήσουν ρωγμές στην στήριξη που συνεχίζει να δίνει στον Μαδούρο ο στρατός της χώρας.
Ενας μόλις εν ενεργεία στρατηγός της Αεροπορίας στη Βενεζουέλα, ο Φρανσίσκο Γιάνες ήρε την υποστήριξή του προς τον Μαδούρο καλώντας και άλλους στρατιωτικούς να λιποτακτήσουν.






















































